TIPJE VAN DE SLUIER

Als Vriend van de Agnietenhof geven we jou natuurlijk de primeur: we verklappen de eerste namen en titels van theaterseizoen 2020/2021! Er komen oude bekenden én nieuw talent. Wie?

Onder andere Pepijn Gunneweg, Veldhuis & Kemper, Wim Daniëls, Checkpoint, Koefnoen, Tania Kross, Tineke Schouten, Rob de Nijs, René van Meurs, Harrie Jekkers, De Verleiders, Introdans, Bram van der Vlugt, Ellen ten Damme, Richard Groenendijk, SLÄPSTICK, Saturday Night Fever, de musical Fred van Leer, Marc Marie Huijbregts en Pieter Derks komen volgend seizoen naar Tiel.

Wij zijn Vrienden!

De Vrienden van de Agnietenhof hebben een streepje voor. Voordat we het seizoen in gaan, zetten we de voordelen nog een keertje voor je op een rij.

EXTRA SERVICE

Als Vriend mag je gratis je kaarten ruilen tot 3 werkdagen voor de voorstelling (tegen andere kaarten of een tegoedbon) en kun je kaarten die besteld zijn tijdens de Vriendenvoorverkoop in 2 termijnen betalen (kosten: € 5,-).

VRIENDENKORTING

Als Vriend kun je het hele seizoen met korting kaarten bestellen. De korting is € 2,- per kaart of € 1,- op kaarten tot € 15,- voor bijna alle voorstellingen (max. 4 kaarten per voorstelling).

KORTING IN FILMTHEATER

De Vriendenkorting is ook geldig in het Filmtheater voor max. 4 kaarten (€ 1,- korting per kaart).

VRIENDENVOORVERKOOP

Als Vriend krijg je een week voorrang op de start van de voorverkoop. Zo maak je kans op de beste plaatsen.

VRIENDENAVOND

Tijdens de Vriendenavond ontvangen wij je met een hapje en een drankje en presenteren het nieuwe seizoen aan de hand van korte optredens en tips.

VRIENDENAANBIEDINGEN

Als Vriend krijg je altijd een gratis kop koffie of thee na afloop van een 3-gangenmenu in het Theaterrestaurant. Daarnaast brengen we Vrienden als eerste op de hoogte van nieuw bijgeboekte voorstellingen. Meld je hiervoor aan via Mijn Theater.