AGNIETENHOF 50 JAAR

Een seizoen lang feest

Vrijdag 22 maart 2019. De foyer wordt omgebouwd tot een theater in Fellini-stijl. De 27 medewerkers verkleden zich en worden in de schmink gezet. Het resultaat: een theatraal en wat absurdistisch plaatje, perfect in het thema passend: feest en theater. Memorabele dag die aanvoelde als een teamuitje!

Op deze foto én op de cover van de seizoensbrochure ziet u een aantal van onze medewerkers. Zonder hen geen voorstelling, zonder hen geen gastvrijheid, zonder hen geen tevreden bezoeker. 📷: Emanuele Scorcelletti

AGNIETENHOF 50 JAAR

Dat vierden we met bijzondere toneelparels

Bij een 50-jarig jubileum horen natuurlijk parels van voorstellingen! Het gros van ons programma komt uit Nederland, maar ook in Vlaanderen worden geweldige voorstellingen gemaakt. Dit seizoen zijn hadden we vier prachtige en ontroerende toneelstukken uit België. Was jij erbij?

BRUNO VANDEN BROECKE MET MISSIE

VALENTIJN DHAENENS MET ONBEZONGEN

FIVE EASY PIECES

Het verhaal van Marc Dutroux, gespeeld door kinderen

TRUE COPY VAN HET ZUIDELIJKE TONEEL

Indrukwekkend toneelstuk over meestervervalser Geert Jan Jansen

Vertel het ons!

Wat was jouw favoriete voorstelling in de Agnietenhof? Spreek een video in, mail je video naar marcom@cultuurbedrijftiel.nl en mogelijk plaatsen wij deze in het volgende Vriendenmagazine!

AGNIETENHOF 50 JAAR

Een eigen biertje

Proost op 50 jaar Agnietenhof! 🍻

Ons jubileum vierden we niet alleen met parels van voorstellingen. We hebben ook een speciaalbiertje laten maken door de Tielse brouwerij Bruusk: de Agniet.