AAN HET WOORD

Ruud van Zuilen

Foto: Raphaƫl Drent

Beste Vrienden,

Op dit moment zie ik mijn vrienden alleen via Facetime of Zoom en dat zal voor velen van u niet anders zijn. Vrienden kunnen elkaar nu even niet ontmoeten. Dat geldt ook voor u als Vriend van de Agnietenhof. Meer dan ooit realiseer ik me dat de Agnietenhof er is om elkaar te ontmoeten en om samen te genieten van verhalen, muziek, dans of film. Het is verdrietig dat het nu niet kan, maar dat gaat zeker terugkomen. En misschien wel sterker dan ooit, want juist nu merken we hoe belangrijk verbinding is, elkaar steunen, er voor elkaar zijn. En het leven te vieren, met de schoonheid, humor en troost van kunst en cultuur.

Vriendenmagazine We zijn blij dat u onze Vriend bent en koesteren dat. Vandaar dit nieuw online Vriendenmagazine, waarin we speciaal voor u een tipje van de sluier geven van het nieuwe seizoen. En we blikken terug op het jubileumjaar dat we gelukkig al groots gevierd hebben, maar helaas op een andere manier moeten afsluiten.

Vorige week heeft u van ons een bericht ontvangen over het annuleren van alle voorstellingen en films tot en met 31 mei 2020. We werken nu hard aan het verplaatsen van zoveel mogelijk van deze voorstellingen en het afronden van het nieuwe programma. En ik kan u verzekeren: het belooft een prachtig seizoen te worden.

Vriendenavond 2020 Net als alle andere evenementen gaat de Vriendenavond op 12 mei 2020 niet door. U hoort nog van ons hoe wij het nieuwe seizoen bekend gaan maken en wanneer de kaartverkoop zal starten. U kunt er in ieder geval op rekenen dat wij u als Vriend als eerste op de hoogte stellen en dat u opnieuw voorrang zult krijgen bij het bestellen van kaarten.

Namens alle medewerkers zeg ik: fijn dat wij Vrienden zijn. Wij kijken er naar uit om u over een tijdje weer te ontmoeten in Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof. Zorg goed voor uzelf en de mensen in uw omgeving! Hartelijke groet, Ruud van Zuilen directeur Cultuurbedrijf Tiel