Exclusieve winactie voor onze Vrienden

Win 4 vrijkaarten voor de landelijke première van De Nacht van Flipje!

Het 50-jarig jubileum wordt onder meer gevierd met onze eigen musicalproductie De Nacht van Flipje. En wie jarig is trakteert. Daarom geven we vier vrijkaarten weg voor de feestelijke première op vrijdag 20 december om 19.30 uur! Laat ons hieronder weten wie jij meeneemt naar de première en wie weet ben jij erbij.

Wij zijn Vrienden!

De Vrienden van de Agnietenhof hebben een streepje voor. Voordat we het seizoen in gaan, zetten we de voordelen nog een keertje voor je op een rij.

Als Vriend mag je gratis je kaarten ruilen tot 3 werkdagen voor de voorstelling (tegen andere kaarten of een tegoedbon) en kun je kaarten die besteld zijn tijdens de Vriendenvoorverkoop in 2 termijnen betalen (kosten: € 5,-).

Als Vriend kun je het hele seizoen met korting kaarten bestellen. De korting is € 2,- per kaart of € 1,- op kaarten tot € 15,- voor bijna alle voorstellingen (max. 4 kaarten per voorstelling).

De Vriendenkorting is ook geldig in het Filmtheater voor max. 4 kaarten (€ 1,- korting per kaart).

Als Vriend krijg je een week voorrang op de voorverkoop in mei. Zo maak je kans op de beste plaatsen.

Vrienden ontvangen medio april een uitnodiging voor de Vriendenavond. Wij ontvangen je met een hapje en een drankje en presenteren het nieuwe seizoen aan de hand van korte optredens en tips.

Als Vriend krijg je altijd een gratis kop koffie of thee na afloop van een 3-gangenmenu in het Theaterrestaurant. Daarnaast brengen we Vrienden als eerste op de hoogte van nieuw bijgeboekte voorstellingen. Meld je hiervoor aan via Mijn Theater.

}