Theater in de huiskamer

We kunnen in de Agnietenhof helaas nog steeds niet genieten van voorstellingen en films. Maar we kunnen wel wat mooie, ontroerende, muzikale video's delen.

Een mooie versie van Vivo Per Lei door Nick Schilder en Maan. Kippenvel!

Kilke van Buren zong tijdens de opnames van Thuis met Agnietenhof onder meer het nummer Sprookjes uit de Stallure-musical Verloren Vorst. Voor velen een nostalgisch moment.

Benefietveiling Introdans

Zoek je een bijzonder item voor je verzameling of verkleedkist? Nu is je kans om een zeldzaam object van Introdans te bemachtigen! Op woensdag 21 april verkoopt het dansgezelschap bijzondere kostuums, accessoires en rekwisieten aan de hoogste bieders. Ook gaat een aantal unieke belevenissen onder de hamer. De opbrengst van deze benefietveiling komt ten goede aan het gouden jubileum van Introdans in seizoen 2021/2022.

Een mooie voorstelling voor kinderen: de Eftelingmusical Sprookjessprokkelaar!

Wat krijg je als je OG3NE, Herman van Veen, Lauwtje en twee big bands bij elkaar op het podium zet? Déze versie van het nummer Opzij!

Sopraan Tania Kross zingt onder begeleiding van Ernst Munneke het prachtige Canción de cuna para dormir a un negrito bij Vrije Geluiden.