❥ Speciale Vriendenacties

Jouw mening is belangrijk!

Wij willen jullie positieve ervaringen in de Agnietenhof graag delen met anderen. Heb jij een leuke anekdote of een mooie herinnering? Vul dan onderstaand formulier in en help ons om straks nog meer mensen te laten genieten van cultuur!

Heb je juist een verbeterpunt dat je graag kwijt wilt? Dan mag je dat natuurlijk ook invullen. We verbeteren graag onze service met behulp van jouw mening.

Mogen we je reactie delen op Facebook, Instagram en Twitter?

❥ Win een paaspakket van Bakkerij van Ooijen t.w.v. € 45,-

Wij wensen je alvast een heel fijn paasweekend! Dat moet zeker lukken met dit paaspakket van Bakkerij van Ooijen (Westluidensestraat 43, Tiel). We mogen een cadeaupakket met heerlijke lekkernijen weggeven aan een van onze Vrienden. Wil je kans maken? Vul dan onderstaand formulier in en wie weet smul jij met Pasen van deze chocolade.

❥ Voor wie win jij het boek van Woeste Willem?

In augustus kwam Woeste Willem op bezoek in de Agnietenhof en speelde een spannende voorstelling. Met het boekje van Ingrid & Dieter Schubert kunnen kinderen dit spannende verhaal thuis nog eens beleven.

Willem is een humeurige en mopperende zeerover, maar met het jongetje Frank sluit hij vriendschap en aan hem vertelt hij al zijn avonturen...

Vul het formulier in, laat ons weten aan wie jij dit boek cadeau geeft en maak kans!

❥ Win cadeaupakket van Kookwinkel Oostendorp

Voor alle Vrienden die normaal gesproken in het Theaterrestaurant komen: je kunt nu dit leuke pannensetje van Kookwinkel Oostendorp (Waterstraat 100-104, Tiel) winnen en zelf aan de slag! Het cadeaupakket bestaat uit vier kleine pannetjes, een snijplank en een kookboekje. Vul het formulier in en wie weet eet jij straks de lekkerste gerechten uit deze pannetjes!

Wij zijn Vrienden!

De Vrienden van de Agnietenhof hebben een streepje voor. We zetten de voordelen nog een keertje voor je op een rij.

Als Vriend mag je gratis je kaarten ruilen tot 3 werkdagen voor de voorstelling (tegen andere kaarten of een digitaal tegoed).

Vrienden worden net als voorheen als eerste op de hoogte gebracht van een bijboeking. Ook als we van de overheid meer bezoekers mogen ontvangen ben je als Vriend als eerste op de hoogte.

Als Vriend kun je het hele seizoen met korting kaarten bestellen. De korting is € 2,- per kaart of € 1,- op kaarten tot € 15,- voor bijna alle voorstellingen (max. 4 kaarten per voorstelling).

De Vriendenkorting is ook geldig in het Filmtheater voor max. 4 kaarten (€ 1,- korting per kaart).

Is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan in op de wachtlijst. Vrienden worden als eerste gebeld als er een plaats vrijkomt.

Als Vriend krijg je voorrang op de voorverkoop (extra gunstig met minder plaatsen in de zaal).

Elke Vriend mag twee vrijkaarten bestellen voor de feestelijke Vriendenavond. Wij ontvangen je met een hapje en een drankje en presenteren het nieuwe seizoen aan de hand van korte optredens en tips. We hopen binnenkort weer een Vriendenavond te mogen organiseren.

Gedurende het seizoen ontvang je speciale Vriendenaanbiedingen via het digitale Vriendenmagazine en/of per e-mail. Let op: hiervoor dien je je wel aan te melden via 'Mijn voorkeuren' in jouw Mijn Theater-account. Daarnaast brengen we Vrienden als eerste op de hoogte van nieuw bijgeboekte voorstellingen. Meld je ook hiervoor aan via Mijn Theater en vink 'Persoonlijke tips' aan.