CABARET & LITERATUUR

Anne Neuteboom en Wim Daniëls komen naar de Agnietenhof. Ga jij voor een avond keihard lachen of kies je voor een theatercollege over de Nederlandse taal?

Anne Neuteboom

image

Effe niet met je mening

Hoog tijd dat iedereen z’n mening een keer voor zich houdt. In het bijzonder Anne Neuteboom, die er al sinds 2015 kwistig mee strooit. Oké, ze won er Cameretten mee. Oké, ze werd ermee genomineerd voor Neerlands Hoop. Oké, ze kreeg er lovende recensies voor in de pers. En oké, ze kwam ermee op tv en Netflix. Maar nu is het echt afgelopen. Effe niet meer met die mening. Toch? “Fantastisch theater. Ze beschikt over een verbazingwekkende hoeveelheid energie, die ze onvermoeibaar op de zaal blijft afvuren.” (Theaterkrant over vorige voorstelling Kijk haar gaan)

Wim Daniëls

Duik in de Nederlandse taal met Wim Daniëls

Na het succes van De wondere wereld van de taal dat Wim Daniëls voor een uitverkochte Kleine Zaal speelde, komt hij dit seizoen terug naar de Agnietenhof! Letters, woorden, zinnen, leestekens; het zijn net ingrediënten voor het bereiden van een maaltijd. In Koken met taal schotelt taalvirtuoos en graag geziene talkshowgast Wim Daniëls je de verrukkelijkste taalgerechten voor. Niet alleen voor fijnproevers, maar voor iedereen. Luchtig, maar niet opgeklopt. Machtig, maar niet zwaar op de maag. Bereid je voor op een avondje genieten van wat de Nederlandse taal te bieden heeft.

image
image
image