Het is weer september!

Theaterprogramma 2018/2019 bijna van start

Het is weer september: de maand waarin ons gloednieuwe theaterprogramma start! In dit online magazine vind je een overzicht van alles wat er in september plaatsvindt in Schouwburg Agnietenhof, inclusief de meest actuele informatie, recensiequotes, video's en meer.


Zie je een leuke voorstelling? Je deelt het via de icoontjes gemakkelijk met vrienden of familie via o.a. Whatsapp en mail.


Bekijk je de voorstellingen liever onder elkaar? Verklein dan je browserscherm.


di 25, wo 26 & do 27 september - 20.00 uur

Jochem Myjer - Adem in, adem uit (uitverkocht)

“EEN SPEKTAKELSTUK WAARMEE HIJ KLEINKUNSTGESCHIEDENIS SCHRIJFT.” (AD ★★★★★)

Hij stond voorgaande jaren al keer op keer in Tiel voor een uitverkochte zaal en nu is hij terug: Jochem Myjer. Je komt thuis na een lange dag werken. Eigenlijk moet je nog van alles doen. Maar doe eens een keer gek. Laat alles uit je handen vallen en ren naar het theater.


Deze voorstellingen zijn reeds uitverkocht. Er is nog wel plek in het Theaterrestaurant.

vr 28 september - 20.00 uur

Introdans - Moderne Meisjes

DRIE EIGENZINNIGE CHOREOGRAFES, DRIE PRACHTIGE CREATIES

Moderne meisjes brengt drie eigenzinnige choreografes met een geheel eigen stijl samen. Introdans danst Didy Veldmans intieme, persoonlijke 'The 3 Dancers', Regina van Berkels grootschalige, theatrale 'Frozen Echo' en als klap op de vuurpijl de wereldpremière van Lucinda Childs' 'Petricor'.


Op pagina 3 lees je meer over Moderne meisjes en kun je mee doen aan een winactie voor vrijkaarten!

za 29 september - 20.00 uur

The Cosmic Carnival - Fleetwood Mac, the incredible story

TIJDLOZE HITS VAN FLEETWOOD MAC

Eind jaren zestig veroverde Fleetwood Mac de wereld met een mix van powerblues en psychedelica. In Fleetwood Mac - the incredible story vertelt The Cosmic Carnival je met klassiekers als ‘Albatross’, ‘Dreams’ en ‘Go Your Own Way’ het verhaal van de wereldberoemde band.

zo 30 september - 12.00 uur

Leupold Trio - Con Chitarrone

VAN VIVALDI TOT CASTELLO

Con Chitarrone: viool, chitarrone, luit en cello door het Leupold Trio. De drie delen hun liefde en enthousiasme voor bekende componisten als Vivaldi, Biber en Corelli, maar ook voor minder bekende grootmeesters zoals Marini, Weiss en Castello. Een virtuoze concertmiddag!


Heerlijk eten in het Theaterrestaurant

Een avond uit is pas écht compleet met een heerlijk diner voorafgaand aan een voorstelling of film. In het Theaterrestaurant begin je de avond ontspannen en smakelijk met culinaire hoogstandjes van onze eigen chefkok. Elke maand bieden we een nieuw menu, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Op dinsdag- en woensdagavond serveren wij ook een Filmdaghap voor € 10,00.


Ontspan en geniet!
Vanzelfsprekend zorgen onze medewerkers ervoor dat je op tijd in de zaal zit. Zo kun je optimaal genieten van een ontspannen diner en een complete avond uit! Wij verwelkomen je graag tussen 17.30 en 18.00 uur. Voor de Filmhap ben je tot 19.30 uur welkom. Eet smakelijk alvast!