ZA 29 SEPTEMBER - 20.00 uur

The Cosmic Carnival
Fleetwood Mac - The Incredible Story

Scroll verder voor meer informatie en bekijk hier de video (mobiel).

Een tribute aan Fleetwood Mac met klassiekers als ‘Albatross’, ‘Dreams’ en ‘Go Your Own Way’

Eind jaren zestig veroverde Fleetwood Mac de wereld met een mix van powerblues en psychedelica. De hitlijsten werden bestormd met nummers als ‘Oh Well’, ‘Black Magic Woman’ en ‘Need Your Love So Bad’. Na tal van bezettingswisselingen koos de groep een nieuwe, meer pop-georiënteerde koers en verscheen in 1978 het bestselleralbum ‘Rumours’. Tijdens dit concert vertelt The Cosmic Carnival je met klassiekers als ‘Albatross’, ‘Dreams’ en ‘Go Your Own Way’ het verhaal van Fleetwood Mac.

The Cosmic Carnival

Al ongeveer 10 jaar vormt dit Rotterdamse vijftal The Cosmic Carnival. Na het uitbrengen van diverse albums en LP’s laten zij zich nu inspireren door muziek uit het verleden. Denk aan artiesten als The Grateful Dead, Jefferson Airplane, maar ook Bob Marley, CCR en Springsteen.


De muziek van The Cosmic Carnival klinkt altijd fris en tijdloos, doordat zij steengoed zijn in het heruitvinden van muziek. Country, soul, 70s rock nuggets, reggae en psychedelische pop passen in het oeuvre van de band en ze maken van elk optreden een feestje!