Programma Filmtheater bekend!

Ook ons filmprogramma start weer in september. Van romantische komedie en drama tot psychologische thriller: je ziet het allemaal in ons Filmtheater. Lees hieronder welke films er vanaf aanstaande vrijdag draaien!

vr 21 september - 20.30 uur

La Ch´tite Famille

Valentin, een hippe designarchitect, vertelt iedereen dat hij een wees is omdat hij zich schaamt over zijn afkomst uit het Noord-Franse arbeidersmilieu waar ze het bijna onverstaanbare dialect ‘Ch'ti’ spreken. Alleen zijn extreem snobistische echtgenote is op de hoogte. Wanneer zijn ongemanierde familie onverwachts komt opdagen bij de opening van zijn tentoonstelling in het prestigieuze Palais de Tokyo, botsen Valentins twee werelden onvermijdelijk met elkaar.

za 22 september - 20.30 uur

Que Dios Nos Perdone

Deze psychologische thriller is al een groot succes in Spanje en Frankrijk, waar de film meerdere prijzen won. In de zomer van 2011 wachten anderhalf miljoen gelovigen op de komst van paus Benedictus XVI in Madrid. Een nieuwe bezuinigingsronde van de regering zorgt bovendien voor felle demonstraties in de stad. Twee rechercheurs belanden in een kat-en-muisspel wanneer ze een moordzaak zo snel en stil mogelijk moeten oplossen.


FILM EN...

In de Agnietenhof kun je naast film ook genieten van de extra's die het restaurant te bieden heeft.


Filmhap

Op dinsdag- en woensdagavond serveren wij naast het à la carte-menu ook een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Je kunt de Filmhap tot 19.30 uur bestellen. Wij zorgen ervoor dat je om 20.30 uur in de zaal zit.


Ontbijtfilm

Voorafgaand aan Book Club op zondag 23 september serveren we van 10.00 tot 11.00 uur een heerlijk ontbijt met diverse broodjes, beleg, fruit, sap en natuurlijk koffie en thee voor € 8,50.


Reserveren

Dat kan tegelijkertijd met je kaarten voor de film. Heb je al kaartjes? Dan kun je alsnog online reserveren, bellen naar de kassa op 0344 673 500 of op de dag zelf na 16.00 uur op 0344 673 575.

zo 23 september - 11.00 uur

Book Club

Romantische feel-good komedie met o.a. Diana Keaton en Jane Fonda in de hoofdrol. Diane is weduwe, Vivian geniet van haar leven als eeuwige vrijgezel, Sharon verwerkt nog steeds haar scheiding van jaren geleden en het huwelijk van Carol is een sleur geworden. Maar het leven van de vier hartsvriendinnen verandert drastisch als ze met hun boekenclub ‘Fifty Shades of Grey’ lezen.


Lees snel meer over deze film op pagina 7!

di 25 & wo 26 september - 20.30 uur

The Bookshop

Het is 1957 en Florence Green, een jonge oorlogsweduwe, besluit het leven weer op te pakken door een boekhandel te openen in een klein kuststadje. In het pittoreske stadje is het rustig en alle sociale en seksuele revoluties die plaatsvinden in de grote steden gaan aan de inwoners voorbij. De komst van een boekwinkel met allerlei klassieke en hedendaagse romans zorgt dan ook meteen voor beleefd, maar meedogenloos verzet van de lokale bevolking.