Welkom bij Riv the Kid

Theater voor de hele familie

Agenda Jeugdtheater - oktober

Zo. 16 Okt | 14:30 uur

Van Hamelen & The Rats (7+)

EEN RATTENKOMEDIE VOL MUZIEK, GLITTER EN GLAMOUR

Van Hamelen is de grootste popster ooit, met een recordaantal volgers op YouTube. Met zijn achtergrondkoor van ratten trekt hij de hele wereld over. Ze staan op elk gek podium, met elk raar pakje aan dat hun idool voor ze uitkiest. Hoe verder ze reizen, hoe gekker het wordt. De liedjes worden raarder, de pakjes idioter, maar ze doen wat hij vraagt, want hey, het is wel de Rattenvanger! Ook de jonge rat Tara is dolblij als ze als nieuwste bandlid mee mag doen. Tot ze voor een keuze staat die ze nooit meer terug kan draaien. Het hele achtergrondkoor begint opeens te twijfelen. Is de Rattenvanger te gek? Of zijn zij gek?

Tip bij de buren
Kinderboekenfestijn in Zinder | za 8 okt

In Cultuurgebouw Zinder wordt elk jaar een Kinderboekenfestijn gehouden in samenwerking met Zinder Educatie en Bibliotheek Rivierenland. Het thema van dit jaar is 'Giga Groen' Op zaterdag 8 oktober kun jij allerlei te gekke workshops en activiteiten doen in Zinder. Ook kun je naar de voorstelling 'André het Astronautje'. De activiteiten en voorstelling zijn gratis te bezoeken. Reserveer wel even een plekje via de website van Bibliotheek Rivierenland.

Word ook lid van Riv the Kid!

Ben je tussen de 2 en 12 jaar? En vind jij het leuk om met je familie naar het theater te gaan? Word dan lid van Riv the Kid. Riv leden krijgen:

- een eigen RIV-pas: Op vertoon van de pas ontvang je 10% korting op alle RIV-jeugdvoorstellingen en op de kinderfilms in Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof. - de RIV e-mailnieuwsbrief - een RIV-stempelkaart: hiermee spaar je voor korting of zelfs vrijkaartjes!