3X MUZIEK

do 17, vr 18 & za 19 september

Ronnie Flex, The Bentleys & Remy van Kesteren

Ronnie Flex

do 17 sep | 19.30 & 21.30 uur

Eerder schitterde hij al op het podium van Appelpop, nu kiest rapper Ronnie Flex voor een intieme show in het de Agnietenhof.

Het verhaal

Ronnie Flex groeide afgelopen vijf jaar uit tot een van de grootste artiesten van Nederland. Stond op alle grote podia die ons land kent, won alle prijzen die je als artiest kan winnen en werd door vriend en vijand bejubeld voor zijn unieke talent. Maar de schaduwkant achter het grote succes was donker. Een depressie en cannabisverslaving zorgen ervoor dat hij ondanks de hoogtepunten een tijd lang bezig is met de diepe dalen. Maar dan komt er een virus en staat het ‘artiestenleven’ even helemaal stil. Er is tijd voor zijn familie, gezin en zijn grootste liefde: muziek maken. Ronnie is weer thuis. Opgeladen en met een nieuwe muziek gaat Ronnie het avontuur aan in het theater. Een intieme muziekvoorstelling waarin het publiek op visite komt en hoort hoe zijn nieuwe album tot stand is gekomen. Ter plekke wordt nieuwe muziek gemaakt en vertelt Ronnie zijn verhaal achter de muziek.

The Bentleys

vr 18 sep | 20.00 uur

Swing mee door de jaren 50 en 60

Tijdens hun vorige show lieten The Bentleys zien en horen hoe de rock-‘n-roll van Amerika naar Engeland reisde en terug. In 'The Summer of Love Love Love' nemen de vijf energieke rasmuzikanten je mee naar de jaren 50 en 60. Hoe ging het vroeger in de kleine clubjes, de rokerige concertzalen en op die zonnige festivals? Kijk samen met The Bentleys naar betere tijden in het verleden en de toekomst. Voor liefde is immers altijd ruimte. Met hits van onder meer The Beatles, The Rolling Stones, The Doors, Elvis, Little Richard, The Kinks, Buddy Holly en Jimi Hendrix.

Avond vol muziek van The Beatles, The Rolling Stones, Buddy Holly, The Kinks, The Doors & meer!

REMY VAN KESTEREN

za 19 sep | 20.00 uur

Harpist brengt popmuziek in intiem theaterconcert

Begin 2020 bracht harpist Remy van Kesteren zijn Home Studio Sessions uit, waarbij hij vanuit huis popmuziek van Radiohead, Muse, Rosalía & Bon Iver speelde. Zijn covers werden direct opgepikt door onder andere radiostation 3FM. Nu gebruikt Remy onze Tielse Rabozaal als zijn huiskamer, waar hij covers speelt, bijzondere verhalen vertelt en eigen composities deelt. Remy nodigt je uit om voor dit intieme theaterconcert een persoonlijke verhaal over de lockdown te delen. Voor elk concert zal hij het verhaal dat hem het meest inspireerde of raakte gebruiken als beginpunt voor een improvisatie op zijn harp.