Als eerste kaarten bestellen? Word Vriend!

Als Vriend van de Agnietenhof geniet je van verschillende voordelen, waaronder een week voorrang op de kaartverkoop. Ook krijgen Vrienden het hele seizoen Vriendenkorting en worden zij als eerste gebeld als ze staan ingeschreven op de wachtlijst.

Scrol voor meer informatie.

Als Vriend geniet je van verschillende voordelen. We zetten ze hieronder op een rij!

1. SPECIALE VRIENDENVOORVERKOOP

Als Vriend kun je een week eerder kaarten bestellen dan de rest van onze bezoekers. De Vriendenverkoop start op zaterdag 28 augustus om 10.00 uur.

2. ALS EERSTE GEBELD OP WACHTLIJST

Is de voorstelling na de reguliere verkoop uitverkocht? Schrijf je dan in op de wachtlijst. Vrienden worden als eerste gebeld als er een plaats vrijkomt.

3. ALS EERSTE OP DE HOOGTE

Vrienden worden als eerste op de hoogte gebracht van een bijboeking. Ook als we van de overheid meer bezoekers mogen ontvangen ben je als Vriend als eerste op de hoogte.

4. VRIENDENKORTING

Als Vriend kun je het hele seizoen met korting kaarten bestellen. De korting is € 2,- per kaart of € 1,- op kaarten tot € 15,- voor bijna alle voorstellingen (max. 4 kaarten per voorstelling).

5. KORTING IN HET FILMTHEATER

De Vriendenkorting is ook geldig in het Filmtheater voor max. 4 kaarten (€ 1,- korting per kaart).

6. TWEE VRIJKAARTEN VOOR DE

VRIENDENAVOND

Elke Vriend mag twee vrijkaarten bestellen voor de feestelijke Vriendenavond. Wij ontvangen je met een hapje en een drankje en presenteren het nieuwe seizoen aan de hand van korte optredens en tips. Dit seizoen kon de Vriendenavond vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan. We streven ernaar om in mei 2022 weer een Vriendenavond te organiseren!

7. VRIENDENAANBIEDINGEN

Als Vriend krijg je altijd een gratis kop koffie of thee na afloop van een 3-gangenmenu in het Theaterrestaurant. Gedurende het seizoen ontvang je speciale Vriendenaanbiedingen via het digitale Vriendenmagazine en/of per e-mail. Let op: hiervoor dien je je wel aan te melden via 'Mijn voorkeuren' in jouw Mijn Theater-account. Daarnaast brengen we Vrienden als eerste op de hoogte van nieuw bijgeboekte voorstellingen. Meld je ook hiervoor aan via Mijn Theater en vink 'Persoonlijke tips' aan.

8. EXTRA SERVICE

Als Vriend mag je gratis je kaarten ruilen tot 3 werkdagen voor de voorstelling (tegen andere kaarten of een digitaal tegoed).

ZULLEN WE VRIENDEN WORDEN?

Voor € 27,50 geniet je van alle voordelen van het Vriendenlidmaatschap. Draag je de Agnietenhof een warm hart toe en wil je graag medeverantwoordelijk zijn voor het plaatsvinden van bijzondere schoolvoorstellingen, speciale projecten, inleidingen en workshops? Dan kun je Vriend worden voor € 50,- of € 100,- per seizoen. Kies dan bij aanmelding als Vriend voor Vriendentarief 2 of Vriendentarief 3.