EXTRA'S


Maak je bezoek compleet met een diner of Borrel Arrangement!

“Dikke pluim voor dit restaurant.” (★★★★★ bezoeker via Tripadvisor)

Wij ontvangen je graag voor een heerlijk driegangendiner in het Theaterrestaurant.

Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Zo serveren we een proeverijtje van voorgerechtjes, kun je kiezen uit heerlijke hoofdgerechten en serveren we het dessert precies op tijd. Vervolgens kun je ontspannen plaatsnemen in de zaal en gaan genieten van de voorstelling.

Op woensdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

NIEUW: Borrel Arrangement

Nog even napraten? Reserveer voor woensdag-, donderdag-, vrijdag- of zaterdagavond een borrelarrangement! Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement is te reserveren via onze speciale reserveerpagina.

TIP: Zinder Café

Is het restaurant volgeboekt? Binnen twee minuten loop je naar Zinder Café voor een lekkere maaltijd van de kleine kaart.

“Lekker en prima gegeten, top-kok en een goede bediening!” (bezoekersreactie)

Openingstijden

Het Theaterrestaurant is geopend van woensdag tot en met zaterdag. Wij ontvangen je graag twee uur voorafgaand aan de voorstelling. Voor de Filmhap ben je tot 19.30 uur welkom. Eet smakelijk alvast!

Telefonisch reserveren

Telefonisch reserveren kan via 0344 673 500. Van woensdag t/m zaterdag kun je na 16.00 uur naar het Theaterrestaurant bellen via 0344 673 575.

Ben je verhinderd? Laat het ons dan even weten voor 18.00 uur, dan kunnen we andere bezoekers blij maken met een diner. Wij geven de tafel vrij vanaf 18.15 uur.