Hét Filmtheater van Tiel!

In de Kleine Zaal van de Agnietenhof kun je elke week genieten van een breed aanbod van titels uit alle windstreken. Het programma wordt bekendgemaakt via de website. Op de hoogte blijven? Meld je aan voor de tweewekelijkse nieuwsbrief via Mijn Theater.

Filmavond op dinsdag & woensdag Maandelijkse filmochtend Documentaire Specials Film & Literatuurreeks Ontbijtfilm Friday Night Film

Combineer je filmbezoek met heerlijk eten!

Vanaf september serveren wij elke woensdag een speciale Filmhap in het Theaterrestaurant. Tot 19.30 uur kun je de Filmhap bestellen, dan zorgen wij dat je op tijd in de zaal zit. Ook voorafgaand aan Film & Literatuur en de vrijdagavondfilm kun je de Filmhap bestellen.

Filmliefhebber? Word FilmVriend!

Als filmliefhebber kan het voordeliger zijn om je aan te melden als FilmVriend. Voor € 10,- per seizoen ontvang je € 1,- korting op max. 4 kaarten per film. Bovendien ontvang je naast de digitale nieuwsbrief elke twee maanden de nieuwe filmfolder in de bus. Ga je ook graag naar voorstellingen? Dan kun je wellicht beter kiezen voor een regulier Vriendenlidmaatschap. Je krijgt dan naast deze filmvoordelen ook nog een heleboel andere voordelen.