Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof dankt de volgende instellingen en bedrijven voor hun bijdrage:

- Gemeente Tiel - Provincie Gelderland - Fonds Podiumkunsten - Rabobank West Betuwe - Culturele Businessclub De Rode Loper - Niacet BV - Stichting Jan Nieuwenhuyzen - Stichting Oud Burger Mannen- en Vrouwenhuis Tiel - InBev Nederland

Sinds seizoen 2019/2020 is Rabobank West Betuwe naamgever van onze Grote Zaal. Vanaf dat moment heet de grote zaal dan ook 'Rabozaal' en de kleine zaal noemen we 'Kleine Zaal'.

Leden Businessclub De Rode Loper

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

WORD LID VAN BUSINESSCLUB DE RODE LOPER

Culturele Businessclub De Rode Loper is een unieke businessclub van bedrijven en organisaties die een bijzondere relatie hebben met Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof. Netwerken en relatiebeheer in een culturele ambiance staan centraal, maar het lidmaatschap biedt ook een groot aantal exclusieve voordelen.

DE RODE LOPER BIEDT BEDRIJVEN EN ORGANISATIES:

- gelegenheid tot netwerken en contacten leggen in een unieke omgeving. - exclusieve avonden voor leden en hun relaties, inclusief een bijzondere voorstelling. - mogelijkheden voor relatiebeheer met een grote mate van flexibiliteit. - per seizoen een aantal vrijkaarten. - met voorrang kaarten bestellen. - kortingsregeling voor uw medewerkers. - vermelding op een speciaal tableau op een prominente plek in de Agnietenhof, op de website en in de seizoensbrochure. - korting op de zaalhuur en op een advertentie in de seizoensbrochure en de website.

INTERESSE

Mede dankzij de Businessclub kan de Agnietenhof een aantrekkelijk programma bieden en bijzondere projecten initiƫren. Daardoor draagt de Agnietenhof bij aan een vitaal maatschappelijk en cultureel klimaat in Tiel en Rivierenland. En dat is weer goed voor zowel de inwoners als het bedrijfsleven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ruud van Zuilen, directeur Cultuurbedrijf Tiel, telefoon 0344 673 515.