SEPTEMBER

Let op de aanvangstijden. Soms vinden er meerdere voorstellingen op één dag plaats.

Ashton Brothers

The Medicine Show, inclusief maaltijd

vr 11 sep | 21.30 uur

za 12 sep | 19.00 & 21.30 uur

zo 13 sep | 16.30 uur

show

Een medicijn tegen de misère, inclusief maaltijd

Blijven zitten en afwachten zit niet in het DNA van de Ashton Brothers. Ook niet in deze tijd. Daarom presenteert de variété-groep een speciale coronaproof-show, waarin zij per avond kleine groepen bezoekers trakteren op een complete avond uit: een show van een uur inclusief een maaltijd op 1,5 meter. 'The Medicine Show' is losjes gebaseerd op de successhow 'Charlatans, a medicine show', waar de groep 12 jaar geleden louter vijfsterrenrecensies voor ontving in binnen- en buitenland. Rebels, onverschrokken, muzikaal en hilarisch!

Let op: bij het bestellen van kaarten dien je ook aan te geven of jij (en je gezelschap) voor een vlees-, vis- of vegetarisch gerecht kiest of niet van de maaltijd gebruik wilt maken.

De gerechten waar je uit kunt kiezen:

- Enchillada met kip en oude kaas - Gebakken zeebaars met pastasalade, salsa verde en roomkaas - Groentenlasagne met rode pesto, gruyere kaas en geroosterde noten

RABOZAAL

€ 49,95 (incl. maaltijd, garderobe & drankje vooraf i.p.v. pauzedrankje)

CJP-korting € 2,50

Ronnie Flex

Ronnie gaat naar huis

do 17 sep | 19.30 & 21.30 uur | muziek

Het verhaal van Ronnie Flex

Ronnie Flex groeide afgelopen vijf jaar uit tot een van de grootste artiesten van Nederland. Stond op alle grote podia die ons land kent, won alle prijzen die je als artiest kan winnen en werd door vriend en vijand bejubeld voor zijn unieke talent. Maar de schaduwkant achter het grote succes was donker. Een depressie en cannabisverslaving zorgen ervoor dat onlangs de hoogtepunten hij zelf een tijd lang bezig is met de diepe dalen. Maar dan komt er een virus en staat het ‘artiestenleven’ even helemaal stil. Er is tijd voor zijn familie, gezin en zijn grootste liefde: muziek maken. Ronnie is weer thuis.  Opgeladen en met een nieuwe muziek gaat Ronnie een nieuw avontuur aan in het theater. Een intieme muziekvoorstelling waarin het publiek op visite komt en hoort hoe zijn nieuwe album tot stand is gekomen. Ter plekke wordt nieuwe muziek gemaakt en vertelt Ronnie zijn verhaal achter de muziek.

RABOZAAL

€ 39,50 | Vriend € 37,50 (incl. garderobe & drankje)

CJP-korting € 2,50

The Bentleys

The Summer of Love Love Love

vr 18 sep | 20.00 uur | muziek

Swing mee door de jaren 50 en 60

Tijdens hun vorige show lieten The Bentleys zien en horen hoe de rock-‘n-roll van Amerika naar Engeland reisde en terug. In 'The Summer of Love Love Love' nemen de vijf energieke rasmuzikanten je mee naar de jaren 50 en 60. Hoe ging het vroeger in de kleine clubjes, de rokerige concertzalen en op die zonnige festivals? Kijk samen met The Bentleys naar betere tijden in het verleden en de toekomst. Voor liefde is immers altijd ruimte. Met hits van onder meer The Beatles, The Rolling Stones, The Doors, Elvis, Little Richard, The Kinks, Buddy Holly en Jimi Hendrix.

RABOZAAL

€ 29,00 | Vriend € 27,00 (incl. garderobe & drankje)

CJP-korting € 2,50

Remy.

Het theater als huiskamer

za 19 sep | 20.00 uur | muziek

Harpist brengt popmuziek in intiem theaterconcert

Begin 2020 bracht harpist Remy van Kesteren zijn Home Studio Sessions uit, waarbij hij vanuit huis popmuziek van Radiohead, Muse, Rosalía & Bon Iver speelde. Zijn covers werden direct opgepikt door onder andere radiostation 3FM. Nu gebruikt Remy onze Tielse Rabozaal als zijn huiskamer, waar hij covers speelt, bijzondere verhalen vertelt en eigen composities deelt. Remy nodigt je uit om voor dit intieme theaterconcert een persoonlijke verhaal over de lockdown te delen. Voor elk concert zal hij het verhaal dat hem het meest inspireerde of raakte gebruiken als beginpunt voor een improvisatie op zijn harp.

RABOZAAL

€ 21,50 | Vriend € 19,50 (incl. garderobe & drankje)

CJP-korting € 2,50

VET Kindercabaret

Kapot VET (6-12 jr)

zo 20 sep | 15.30 uur | cabaret

Vet goed cabaret voor het hele gezin met knettergekke acts en vette humor!

In 2019 stonden ze voor een uitverkochte Kleine Zaal en nu zijn ze terug! Jantijn, Sjamke en Nellerike nemen je in 'Kapot Vet' mee naar een magische dimensie waarin niets moet, maar heel veel mag: geen regels, geen huiswerk, geen les of training, maar lachen om ‘kapot’-grappige situaties en liedjes, zo hard als je durft! Een complete muzikale, humoristische en bonte energieboost.

“De zaal lacht zich dood en is tegelijkertijd razend benieuwd hoe dit afloopt.” (Leidsch Dagblad)

RABOZAAL

€ 11,00 | Vriend € 10,00

CJP-korting € 2,50 | RIV-korting 10%

Let op de aanvangstijd!

image

Joshua Timisela

Mijn oom uit Ambon

vr 25 sep | 20.00 uur | cabaret

Eerste soloprogramma van de grappigste Molukker van Nederland

Joshua Timisela, bekend van The Brothers Timisela, komt met de gloednieuwe komedie 'Mijn oom uit Ambon' naar Tiel! Joshua neemt je in deze solovoorstelling mee in de belevenissen van zijn oom uit Ambon (hoofdstad van de Molukken), die voor een paar weken in Nederland komt logeren. Hij ontdekt hutspot, vindt de buurvrouw wel erg leuk en kijkt met een speciaal oog naar haar hond. Hoe kan het ook anders: Oom uit Ambon wordt verliefd en wil niet meer terug. Hoe dit afloopt? Ontmoet Joshua en beleef een hilarische avond vol verhalen en muziek.

RABOZAAL

€ 23,00 | Vriend € 21,00 (incl. garderobe & drankje)

CJP-korting € 2,50

image

Vuile Huichelaar presenteert

Het feest kan beginnen

za 26 sep | 20.00 uur | show

Vuile Huichelaar tovert elke crisis naar de achtergrond

Al jaren vieren de ongekroonde Koninginnen van het meezing-cabaret, Paulette Willemse & Saskia van Zutphen, op theatrale wijze het leven. Elke nieuwe voorstelling van ‘Vuile Huichelaar’ laat een spoor van vrolijke en opgekikkerde vrouwen achter. Dit keer doen ze een greep uit het repertoire van de eerste Huichelaar-shows en komen daarmee tegemoet aan de vraag naar de liedjes en sketches uit de oude doos. Politiek correct zijn ze niet, maar ze beloven zich te houden aan de regels van het Corona Cabaret. Dus voorlopig zeggen ze streng: het zijn meezingliedjes om naar te luísteren!

met: Paulette Willemse en Saskia van Zutphen

RABOZAAL

€ 25,00 | Vriend € 23,00 (incl. garderobe & drankje)

CJP-korting € 2,50

Jakop Ahlbom Company

Vielfalt

wo 30 sep | 20.00 uur | show

Laat je betoveren door magie, slapstick en dans

Jakop Ahlbom Company brak ruim tien jaar geleden bij het grote publiek door met de internationale succesvoorstelling Vielfalt. “Pure magie”, schreef de Volkskrant toen. Je komt terecht in een soort surrealistische film van magische trucs, slapstick en dansante duetten. Het begint met een goochelaar die een vrouw laat verdwijnen. Haar man doet alles om zijn geliefde terug te vinden en belandt in een surreëel doolhof. Steeds dieper verdwaalt hij in het hoofd van de goochelaar. Ook leuk voor kinderen!

“Pure magie. Het is allemaal zo bizar en tegelijkertijd normaal in deze wereld van Ahlbom dat je er vol verbazing naar kijkt en erin meegezogen wordt.” (de Volkskrant)

RABOZAAL

€ 26,00 | Vriend € 24,00 (incl. garderobe & drankje)

CJP-korting € 2,50

Goed om te weten...

De 1,5 meterregeling brengt een aantal veranderingen met zich mee, waar je alvast rekening mee kunt houden: - Bestel je kaarten zoveel mogelijk online; - Geef aan of je coronaklachten hebt (dit kom je vanzelf tegen op de website); - Geef aan of je samen wel of geen huishouden vormt (dit kom je vanzelf tegen in het bestelproces); - Je kunt maximaal vier kaarten per persoon bestellen; - Je kunt geen gebruikmaken van het bestelformulier en de automatische incasso. - Op je kaartje staat 'plaats wordt toegewezen'. Dit betekent dat de medewerkers je een stoel toewijzen. Tussen personen/duo’s/groepjes worden altijd 3 stoelen vrijgelaten en om-en-om zal een gehele rij zijn afgesloten voor bezoekers. Tijdens de start van de kaartverkoop is de kassa geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Wegens de coronamaatregelen zijn we daarna alleen telefonisch bereikbaar (klik hier voor de openingstijden). Of stuur een mail naar kassa@cultuurbedrijftiel.nl.

Deel deze pagina via Whatsapp of op social media:

image