PROGRAMMA

SEPTEMBER & OKTOBER 2020

BEKEND!

AAN HET WOORD

Ruud van Zuilen

Foto: Raphaël Drent

Het doek gaat weer open en de spots weer aan!

Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof gaat weer bruisen. U bent van harte welkom voor een heerlijke en ontspannen theaterervaring in onze prachtige Tielse schouwburg. Want wat zien we u toch graag. Genietend van mooie, ontroerende, humoristische en spectaculaire voorstellingen, met een glimlach of juist vol ontroering. Van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant of van de gesprekken na afloop met een drankje in de foyer. En wat horen we u toch graag. Het geroezemoes voorafgaand aan de voorstelling, tot de lichten uitgaan en u wordt verrast door wat er op het toneel gebeurt. De afgelopen maanden brachten we met veel plezier een online theaterbeleving met de serie ‘Thuis met Agnietenhof’, maar theater raakt je pas écht als je het met elkaar in de zaal beleeft. Wij zijn dan ook erg blij dat we vanaf september weer een nieuw seizoen kunnen starten. We beginnen nu met de kaartverkoop voor september en oktober, waarna in september de rest volgt. Het belooft in ieder geval weer een mooi seizoen te worden, waarbij veel grote namen en grote producties vooral in de tweede helft van het seizoen (vanaf januari) naar Tiel zullen komen. Maar daarover dus later meer. Twee tips van mijn kant voor september: de Ashton Brothers komen drie dagen lang met een wervelende show inclusief maaltijd en later in de maand de Jakob Ahlbom Company met de bijzondere en magische voorstelling ‘Vielfalt’. Welkom terug! Ruud van Zuilen Directeur

SAVE THE DATE

START KAARTVERKOOP

Het programma is nog altijd in beweging en daarom starten we met de kaartverkoop voor de maanden september en oktober 2020. Later gaat de rest van het seizoen in verkoop. Houd er rekening mee dat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is vanwege de 1,5 meterregeling en let op de afwijkende aanvangstijden (soms vinden er meerdere voorstellingen op één dag plaats).

VOORSTELLINGEN IN SEPTEMBER & OKTOBER 2020

Start Vriendenverkoop: donderdag 16 juli - 10.00 uur Start reguliere verkoop: woensdag 22 juli - 10.00 uur

VOORSTELLINGEN VANAF NOVEMBER

Start Vriendenverkoop: donderdag 3 september - 10.00 uur Start reguliere verkoop: woensdag 9 september - 10.00 uur

ONLINE MAGAZINE

Door de vele veranderingen verschijnt er dit jaar bij uitzondering geen papieren brochure, maar staat er een online magazine boordevol voorstellingen voor je klaar. Op maandag 13 juli komt het programma ook op agnietenhof.nl te staan.

Bekijk je dit magazine op je computer? Klik dan op de pijltjes aan de rechterkant om te bladeren en scrol door de pagina's.

Kijk je liever op je telefoon / tablet? Dan kun je swipen en scrollen!

WIJ HOUDEN REKENING MET 1,5 METER

De 1,5 meterregeling brengt een aantal veranderingen met zich mee, waar je alvast rekening mee kunt houden:

- Bestel je kaarten zoveel mogelijk online; - Geef aan of je coronaklachten hebt (dit kom je vanzelf tegen op de website); - Geef aan of je samen wel of geen huishouden vormt (dit kom je vanzelf tegen in het bestelproces); - Je kunt maximaal vier kaarten per persoon bestellen; - Je kunt geen gebruikmaken van het bestelformulier en de automatische incasso. - Op je kaartje staat 'plaats wordt toegewezen'. Dit betekent dat de medewerkers je een stoel toewijzen. Tussen personen/duo’s/groepjes worden altijd 3 stoelen vrijgelaten en om-en-om zal een gehele rij zijn afgesloten voor bezoekers.

Tijdens de start van de kaartverkoop is de kassa geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Wegens de coronamaatregelen zijn we daarna alleen telefonisch bereikbaar (klik hier voor de openingstijden). Of stuur een mail naar kassa@cultuurbedrijftiel.nl.

CONTACT

KASSA (KAARTVERKOOP & INFORMATIE)

Sint Agnietenstraat 2, 4001 NB Tiel Postbus 560, 4000 AN Tiel 0344 673 500 | kassa@cultuurbedrijftiel.nl www.agnietenhof.nl

OPENINGSTIJDEN KASSA

Tijdens de start van de kaartverkoop zijn we geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Wegens de coronamaatregelen zijn we daarna alleen telefonisch bereikbaar tussen 10.00 en 12.00 uur. Of stuur een mail naar kassa@cultuurbedrijftiel.nl.

THEATERRESTAURANT

Van wo t/m za na 16.00 uur: 0344 673 575 of horeca@cultuurbedrijftiel.nl.

PARKEREN

Parkeren kan in Parkeergarage Westluidense Poort, direct gelegen naast Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof. Deze parkeergarage werkt volgens het systeem van kenteken-parkeren. - Reserveer vooraf via de parkeerlink in de servicemail - Maak gebruik van een parkeerapp (code 4002) - Of betaal via de betaalautomaat. Er zijn drie toegangen met meerdere betaalautomaten op verschillende etages. Vanaf 17.30 uur kun je de hele avond parkeren als je vooraf betaalt bij de rode automaat (vast tarief). Achteraf betalen kan bij de blauwe automaat (uurtarief).

BANKREKENINGNUMMER

IBAN: NL40 RABO 0151 1636 50 (kaartverkoop) t.n.v. Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof te Tiel

REGIOVERVOER VERSIS

Tel. 088 655 7750

Alle (voorstellings)informatie/prijzen in dit online magazine, op onze website of in andere uitingen zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen hiervan wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

image
image