DECEMBER

Let op de aanvangstijden. Soms vinden er meerdere voorstellingen op één dag plaats.

image

Harry Sacksioni

Unlocked

vr 4 dec | 19.30 uur | muziek

Speciaal soloprogramma van gitarist Harry Sacksioni

Eindelijk! Na maandenlang door het rondwarend virus aan huis gekluisterd te zijn geweest, mag het weer: optreden in de Agnietenhof. En dat voelt voor gitaarvirtuoos Harry Sacksioni als een bevrijding. Voor ‘Unlocked’ maakt Sacksioni een keuze uit zijn beste en mooiste nummers. Je hoort zijn eigen creaties, maar ook muziek van The Beatles, U2 en Queen. Sacksioni’s vuur en passie zullen, nu hij herenigd is met zijn publiek, ongetwijfeld nog groter zijn dan ze al waren!

RABOZAAL

€ 21,50 | Vriend € 19,50 (incl. garderobe & drankje)

CJP-korting € 2,50

image

Brigitte Heitzer & René van Kooten

Doen het samen

do 10 dec | 19.30 uur | muziek

Bijzonder muziekprogramma met jouw verzoeknummers

Ze hebben al vaak op onze toneelvloer gestaan in de grote musicals, maar in deze voorstelling leer je ze juist wat beter kennen: Brigitte Heitzer en René van Kooten. Verbinding staat dan ook centraal in dit theaterconcert.

Verbinding door middel van muziek, met bekende en onbekende parels, elk met een persoonlijk verhaal en soms in een nieuw jasje. Klassiekers uit ‘Jesus Christ Superstar’, ‘Evita’ en ‘Les Misérables’ passeren de revue, maar ook hits van Neil Diamond, Eva Cassidy, Stef Bos en Toon Hermans komen voorbij.

Elke avond wordt anders, want het concert wordt samen met het publiek vormgegeven.

RABOZAAL

€ 25,00 | Vriend € 23,00 (incl. garderobe & drankje)

CJP-korting € 2,50

image

Bastiaan Ragas

Lang leve Kerstmis

vr 11 dec | 19.30 & 21.30 uur | cabaret/muziek

Een kerstavond voor 100 van zijn beste vrienden

Zanger, entertainer, columnist, Boyband-zanger en musicalster Bastiaan Ragas viert ook dit jaar weer Kerstmis. Want zeker nu wil hij dat vieren. Daarom geeft hij op vrijdag 11 december een kerstfeestje samen met zijn 100 vrienden en jij hoort daarbij! Verwacht een avond vol verhalen, foute grappen, liefde, een kerstboom en heel veel heerlijke muziek. Ragas weet je als geen ander te betrekken in deze subtiele mix van theater, cabaret, show en persoonlijke ontboezemingen.

“Het resultaat is een avond top amusement, vol herkenbare situaties, grappen grollen en prachtige liedjes.” (NRC ★★★★ over vorige voorstelling ‘Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt’)

RABOZAAL

€ 21,50 | Vriend € 19,50 (incl. garderobe & drankje)

CJP-korting € 2,50

image

Wim Daniëls

Koken met taal

za 12 dec | 19.30 & 21.30 uur | theatercollege

Wim Daniëls schotelt heerlijke taalgerechten voor

Na het succes van De wondere wereld van de taal dat Wim Daniëls voor een uitverkochte Kleine Zaal speelde, komt hij dit seizoen terug naar de Agnietenhof! Letters, woorden, zinnen, leestekens; het zijn net ingrediënten voor het bereiden van een maaltijd. In Koken met taal schotelt taalvirtuoos en graag geziene talkshowgast Wim Daniëls je de verrukkelijkste taalgerechten voor. Niet alleen voor fijnproevers, maar voor iedereen. Luchtig, maar niet opgeklopt. Machtig, maar niet zwaar op de maag. Bereid je voor op een avondje genieten van wat de Nederlandse taal te bieden heeft.

KLEINE ZAAL

€ 19,50 | Vriend € 17,50 (incl. garderobe & drankje)

CJP-korting € 2,50

image

Dennis van Aarssen

That's Life

za 12 dec | 19.30 & 21.30 uur | muziek

Winnaar The Voice of Holland 2019

Onder begeleiding van zijn band speelt Dennis een verrassende combinatie van herkenbare hits van o.a. Frank Sinatra, Michael Bublé en Jamie Cullum en nieuwe songs uit zijn eigen repertoire. In een programma van ruim een uur wordt er geswingd, gelachen en heerlijke muziek gemaakt. Ook vertelt Dennis hoe hij opeens moest improviseren, hoe hij ondanks de tegenslagen positief bleef en hoe dat leidde tot bijzondere, nieuwe liedjes.

RABOZAAL

€ 29,50 | Vriend € 27,50 (incl. garderobe & drankje)

CJP-korting € 2,50

image

Morssinkhof Terra Theaterproducties

100% COCO - De Musical (9-99 jr)

zo 13 dec | 13.30 & 16.00 uur | musical

Musical naar de populaire boekenreeks van Niki Smit

De modegekke Coco droomt ervan een beroemd stijlicoon te worden, maar als ze op school wordt uitgemaakt voor Coco de Clown, besluit ze haar outfit aan de kapstok te hangen. Als de geheimzinnige Style Tiger houdt ze echter anoniem een modevlog bij. Je raadt het al: de vlogs worden een hit. Wordt Coco dan toch een stijlicoon? En ziet Bruno, die eigenzinnige jongen van school, haar eindelijk staan?

Van de makers van Brugklas de Musical en met Iris van Loen van de populaire tv-serie ‘SpangaS’ in de rol van Coco. naar de boeken van: Niki Smit · script & liedteksten: Daniël Cohen · muziek: Fons Merkies · regie: Anne de Blok · spel: Iris van Loen, Christiaan Koetsier, Willianne Liemborg, Claudia Kanne, Suzanna Pleiter e.a.

RABOZAAL

€ 22,50 | Vriend € 20,50 (incl. garderobe & drankje)

CJP-korting € 2,50

image

Bruun Kuijt

Kerstlied van een vrek

do 17 dec | 20.00 uur | toneel

Terug naar het originele A Christmas Carol

Honderdvijftig jaar na de dood van Charles Dickens kruipt acteur en regisseur Bruun Kuijt in de rol van Scrooge, verteller, Marley en nog meer heerlijke figuren uit het beroemde A Christmas Carol. Na de vele film-, televisie- en theaterbewerkingen, animaties en kinderversies lijkt het originele verhaal van Charles Dickens wat ondergesneeuwd. Velen kennen de mooie vertelling van de diverse versies op televisie, maar slechts weinigen hebben de tekst van Dickens echt gelezen. Kuijt gaat terug naar de bron en bindt de strijd aan met het idee dat dit verhaal een karikatuur van zichzelf is geworden.

KLEINE ZAAL

€ 19,00 | Vriend € 17,00 (incl. garderobe & drankje)

CJP-korting € 2,50

image

Introdans

Amazing Asia

do 17 dec | 19.30 uur | dans

Dansante ode aan een fascinerend continent

Azië vormt de inspiratiebron voor deze nieuwe voorstelling Amazing Asia. De Nederlandse choreografe Regina van Berkel maakte in samenwerking met het Van Dingstee Kwartet een nieuwe creatie, geïnspireerd op de schoonheid van het continent. Het strijkkwartet deelt samen met de dansers het podium. Daarna volgt de Introdans-première van ‘Kaash’, de internationale doorbraak van de Brits-Bengaalse topchoreograaf Akram Khan. Wereldwijd zijn er maar drie andere gezelschappen die het werk van Kaash mogen uitvoeren, dit wordt een bijzondere gelegenheid dus!

TIP

“Introdans is altijd weer genieten van schoonheid en variatie.” (Inge de Peinder - Teamleider Dans, Zinder Educatie)

RABOZAAL

€ 30,00 | Vriend € 28,00 (incl. garderobe & drankje)

CJP-korting € 2,50

image

Dolf Jansen

Oudejaars 2020

vr 18 dec | 20.00 uur | cabaret

Voor de 31e keer fileert Dolf het jaar

Een jaar dat begon met stormen, bosbranden, een wereldwijd virus en het verdwijnen van de dagelijkse ‘Aan tafel!!’ van DWDD: hoe ga je daar nog een fijne vrolijke voorstelling van maken? Voor Dolf Jansen is dat een retorische vraag. Al was het maar omdat hij zich jaar in jaar uit waagt aan de Oudejaars. Het concept is even simpel als vertrouwd: in ongeveer negentig minuten geeft Dolf via een storm aan grappen, flarden poëzie en improvisatie een beeld van 2020, en waarom ALLES toch ALTIJD de schuld van DE ANDER is. Of lijkt. regie: Jessica Borst

RABOZAAL

€ 22,00 | Vriend € 20,00 (incl. garderobe & drankje)

CJP-korting € 2,50

image

Dominic Seldis

Simply, Dominic.

za 19 dec | 19.30 & 21.30 uur | muziek

Nieuwe show van Dominic Seldis

Dominic Seldis, bekend van tv-programma ‘Maestro’, komt weer terug naar Tiel! ‘Simply, Dominic.’ belooft een intieme muzikale avond te worden met de beste klassieke-, jazz- en filmmuziek. Nederlands meest bekende en geliefde Brit geeft een exclusief kijkje in zijn wereld vol onvergetelijke muzikale momenten. Een avond waarin hij zijn favoriete muziek vervlecht met hilarische anekdotes; je verlaat de zaal gegarandeerd met een ‘smile on your face’. Zijn theatershow ‘Music, Maestro’ trok vorig seizoen al volle zalen.

RABOZAAL

€ 23,00 | Vriend € 21,00 (incl. garderobe & drankje)

CJP-korting € 2,50

image

Rudolph van Veen

Rudolph’s Christmas Live

wo 23 dec | 19.00 & 21.30 uur | show

Vier kerst met Rudolph van Veen

Voor iedereen die van Kerstmis en eten houdt! Rudolph van Veen komt met zijn fraaie kookeiland naar de Agnietenhof en neemt je mee in de opbouw naar het kerstdiner. Rudolph kookt uiteraard live op het toneel, maar vertelt ook over tafelstyling, haute cuisine, kerstfilms, kerstmuziek, kerstontbijt, gourmetten, gezonde kerst en onze persoonlijke favoriet: kerstdesserts. Tijdens de voorstelling ruikt het al heerlijk en na afloop krijg je de recepten en tips mee naar huis. Misschien ben jij zelfs de gelukkige die Rudolph mag assisteren of van zijn gerechten mag proeven!

RABOZAAL

€ 27,50 | Vriend/VBP € 25,50 (incl. garderobe & drankje)

CJP-korting € 2,50

Goed om te weten...

De 1,5 meterregeling brengt een aantal veranderingen met zich mee, waar je alvast rekening mee kunt houden: - Bestel je kaarten zoveel mogelijk online; - Geef aan of je coronaklachten hebt (dit kom je vanzelf tegen op de website); - Geef aan of je samen wel of geen huishouden vormt (dit kom je vanzelf tegen in het bestelproces); - Je kunt maximaal vier kaarten per persoon bestellen; - Je kunt geen gebruikmaken van het bestelformulier en de automatische incasso. - Op je kaartje staat 'plaats wordt toegewezen'. Dit betekent dat de medewerkers je een stoel toewijzen. Tussen personen/duo’s/groepjes worden altijd 3 stoelen vrijgelaten en om-en-om zal een gehele rij zijn afgesloten voor bezoekers. Tijdens de start van de kaartverkoop is de kassa geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Wegens de coronamaatregelen zijn we daarna alleen telefonisch bereikbaar (klik hier voor de openingstijden). Of stuur een mail naar kassa@cultuurbedrijftiel.nl.

Deel deze pagina via Whatsapp of op social media: