Op avontuur in de Agnietenhof

Kom samen met je (klein)kinderen, neefjes, nichtjes of buurkindjes naar de Agnietenhof en beleef een avontuur in het theater.

Bekijk aan de rechterkant (of hieronder op mobiel) welke voorstellingen er te zien zijn in oktober voor de hele familie.

Jeugdvoorstellingen

Het Laagland - Ruimtereis (4+)

zondag 3 oktober | 14.30 uur

Twee astronautjes in spé laten hun fantasie sneller reizen dan het licht. De één vol hoop, de ander met knikkende knieën. Samen gaan ze dapper het avontuur van de nacht aan. Met gewichtloze dromen, buitenaardse humor en live gemaakte geluidseffecten laat deze ode aan verbeeldingskracht, moed én de film 2001: A Space Odyssey niemand onberoerd.

Nijntje de Musical (2+)

zaterdag 9 oktober | 13.30 & 15.30 uur

Beleef de avonturen van het wereldberoemde konijntje en haar vriendjes en geniet van de verhalen. Neem je nijntje-knuffel mee en zing en dans vrolijk mee. Tekstdichter en woordkunstenaar Ivo de Wijs schreef een spiksplinternieuw verhaal vol vrolijke liedjes, geïnspireerd op de boeken van Dick Bruna. De jonge regisseur Naomi van der Linden zorgt voor een frisse, creatieve voorstelling. Kom je kijken hoe Dick Bruna’s creatie vanuit de boeken het theater inspringt?

Checkpoint Theater (8+)

vrijdag 22 oktober | 19.30 uur

Een show vol ontploffingen, interactie en zeer spectaculaire tests die nog nooit eerder in een theater zijn uitgevoerd. Duik weg voor het friet-schiet kanon, bekijk hoe je zelf met stofzuigers een muur kan beklimmen, doe mee met het super nerf kanon, ontwijk laserstralen bij het ontsnappingsspel, beleef hoe een drone live uit de lucht wordt geschoten en nog veel meer. Pascal Tan, Tim Schouten en Romy Ruitenbeek maken er een onvergetelijke voorstelling van.

Het Veterstrikconcert (4+)

zondag 31 oktober | 14.30 uur

Zitten je veters goed vast? Want stilzitten is er niet bij! De Grote Haay brengt een fantastisch muziekfeestje met een echte band op de planken dat bol staat van oude, bekende kinderliedjes als ‘Op een grote paddenstoel’ en ‘In een groen knollenland’, afgewisseld met nieuwe liedjes van Mark Haayema als ‘Strontvlieg’, ‘Dromen’ en liedjes die hij schreef voor o.a. Kinderen voor Kinderen. Om even op adem te komen luister je tussendoor naar versjes en korte verhalen.