Livemuziek terug in de Agnietenhof!

VanVelzen speelt nieuwe muziek

VanVelzen - Change of Mind - Songs, Stories en Sofasessies | vrijdag 15 oktober | 20.00 uur

Zanger en muzikant Roel van Velzen komt naar Tiel! In de succesvolle podcastserie ‘Roels Sofasessies’ schreef hij een aantal prachtige nieuwe liedjes die hij in de voorstelling Change of Mind laat horen. Daarnaast speelt hij zijn vertrouwde energieke repertoire én zingt hij voor het eerst de Nederlandstalige songs die hij afgelopen jaar schreef.

Wist je dat VanVelzen elke week te zien is in de Beste Zangers? Bekijk hieronder het nummer 'Meer is niet meer'.

Een momentje met Dana Winner

Dana Winner - One Moment | vrijdag 1 oktober | 20.00 uur

Ken je het nog? Dat gevoel dat je met kippenvel in de zaal zit en intens geniet van livemuziek? Op vrijdag 1 oktober komt zangeres Dana Winner naar de Agnietenhof om je precies die ervaring te geven. Het wordt een emotionele en onvergetelijke avond, waarop Dana haar grote Nederlandstalige en Engelstalige hits laat horen.

Eerbetoon aan legendarische popheld John Lennon

Imagine - The John Lennon Songbook | vrijdag 29 oktober | 20.00 uur

Kom kijken en luisteren naar een bijzonder eerbetoon aan poplegende John Lennon. Je hoort wereldberoemde songs die de artiest schreef voor The Beatles, zoals ‘From Me To You’, ‘In My Life’, ‘I Am The Walrus’, ‘All You Need Is Love’ en ‘Strawberry Fields’. Maar ook de hits die hij scoorde als soloartiest komen voorbij, waaronder ‘Jealous Guy’, ‘Woman’, ‘Mother’ en natuurlijk ‘Imagine’. Lennon wordt vertolkt door Jimmy Coburn, die ook een glansrol vervulde in de op The Beatles geïnspireerde Broadwaymusical Let It Be.

Terug in de tijd met een muzikale Ramses-avond

Niels van der Gulik - Een ode aan Ramses | zaterdag 16 oktober | 20.00 uur

Er wordt niet alleen een ode gegeven aan John Lennon, ook Ramses Shaffy wordt geëerd in de Agnietenhof. Zanger Niels van der Gulik blikt terug op zijn vriendschap met Shaffy en speelt samen met drie topmuzikanten bekend en minder bekend werk van de grootmeester. Net als toen komen nummers als ‘De een wil de ander’ en ‘Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder’ weer helemaal tot leven.