CABARET


VAN HOOG NIVEAU

image

René van Meurs hunkert.

De liefde. Cabaretier René van Meurs heeft het geleefd en geloofd, met wisselend succes. Deksels op neuzen, meerdere keren gestoten aan dezelfde steen, maar altijd vol vertrouwen en zelfspot, de borst weer vooruit. Van Meurs kan er fantastisch over vertellen, met prachtige verhalen vol mooie inzichten, hilarische improvisaties en goede grappen. Je kunt op zoek zijn naar de liefde of ernaar smachten. René doet er een schepje bovenop. Hij hunkert.

“Kwetsbaar, persoonlijk en erg grappig. Het is theater als troost in optima forma” (★★★★ Trouw)

Zou René de kokoskrab al gevonden hebben bij Expeditie Robinson? Check onderstaande video!

Waarom kiezen voor één liefde of één sekse?

Cabaretier Kirsten van Teijn neemt je vol optimisme en zelfspot mee in haar leven met haar vriend en haar vriendin. Want waarom zou je moeten kiezen voor één liefde of één sekse? In een tijd waarin er meer is tussen hetero en homo en we uit onze hokjes barsten. Nou ja, misschien omdat je twee keer zoveel schoonmoeders hebt, twee keer zoveel emoties en zes kerstdiners. Of omdat je volgens het RIVM maar één seksbuddy mag hebben. Kirsten van Teijn grijpt haar moment om de wereld te herdefiniëren!

“Kirsten heeft lef, is ongegeneerd en dat gecombineerd met haar onweerstaanbare komische talent.” (★★★★ Trouw)
image

Grappige en bitterzoete voorstelling over klimaatverandering door Patrick Nederkoorn

Als maar de helft van alle klimaatprognoses klopt, zal Nederland ooit onder de zeespiegel verdwijnen. Hoe houden we droge voeten? Moeten we onze poldergrond ooit verlaten? En wordt Duitsland dan ons stiefvaderland? Patrick Nederkoorn vraagt het zich af in een grappige en bitterzoete voorstelling over klimaatverandering, grenzen, dijken, verhuizen en Frau Antje.

Debuutprogramma Chris Verlaan

Nieuw talent spotten? Kom dan eens naar het debuutprogramma van Chris Verlaan. Een data-analist die glansrijk de jury- én publieksprijs van Cameretten won. Chris Verlaan legt de vinger op de zere plek; bij hem, bij jou en om ons heen. Soms fijnzinnig, soms bitterzoet maar de liefdevolle klappen zijn altijd doordrenkt met vrolijkmakend cynisme en pessimisme.

"Chris Verlaan, antiheld, die met zijn trage energie en dito lichaamsbewegingen op de lachspieren werkt" (Het Parool)

André Manuel

Volgens sommigen is Sneu van André Manuel de allerbeste voorstelling die afgelopen seizoen niet gespeeld is. Ongehoord mooie liederen, vlijmscherp tot op het bot. Maar bovenal is Sneu een hartstochtelijk pleidooi voor het podium als onveilige werkplek. Gaat dat dus zien zodra het weer kan. Hopelijk na de zoveelste golf. SNEU!

image
image
image