Zinder 1.5m Sessies

Vanaf eind april start Zinder Podium in Tiel met de ‘Zinder 1.5m Sessies’. Te beginnen met vier exclusieve concerten op donderdagavond; intiem en helemaal coronaproof voor maximaal 30 bezoekers. De serie wordt afgetrapt met twee concerten met de swingende jazz- en soulmuziek van Montis, Goudsmit & Directie op donderdag 22 april.

Mochten de maatregelen aangescherpt worden zullen de concerten verplaatst worden.

Montis, Goudsmit & Directie

donderdag 22 april | 19.30 uur (uitverkocht) & 21.30 uur

De heren Frank Montis, Anton Goudsmit en Cyril Directie delen een voorliefde voor groovende souljazz gespeeld met een overdosis aan energie. Onweerstaanbaar knallen is het levensmotto van dit all-star trio. Rauw, opzwepend en heel erg dansbaar.

Hildegard Mandos & friends

donderdag 6 mei | 20.00 uur

Hildegard Mandos speelt samen met Jina Sumedi en Marius Tjon haar eigen composities met elementen uit de soul, afro, jazz, Bossa Nova en Zuid-Amerikaanse muziek. Verwacht prachtige liedjes die recht naar het hart gaan, maar denk ook aan heerlijke energieke liedjes waarbij je niet stil kan blijven zitten.

Hildegard Mandos was eerder ook te zien in de serie Thuis met Agnietenhof. Bekijk de video >

Robin Borneman

donderdag 20 mei | 20.00 uur (laatste kaarten) & 21.30 uur

Robin Borneman is wereldberoemd als frontman van het symfonische rockorkest Trans-Siberian Orchestra. Hij zingt jaarlijks zo’n zestig concerten in arena’s voor vijftienduizend fans. Maar deze Brabantse singer-songwriter is net zo overtuigend in zijn soloshows, waarin hij zijn mix van roots, blues en folk laat horen.

The New Conrad Miller Trio

donderdag 10 juni | 20.00 uur

The New Conrad Miller Trio is een akoestisch pianotrio met een frisse mix van stijlen en staat bekend als een van de beste en avontuurlijkste jazztrio’s van Nederland. De muziek doet denken aan een mix van Keith Jarrett, Gonzalo Rubalcaba, Vijay Iyer en Brad Mehldau.