Zullen we Vrienden worden?

Steun ons en geniet van de voordelen!

Wil je jouw favoriete theater een hart onder de riem steken? Sluit je dan aan bij onze Vriendenkring van inmiddels meer dan duizend Vrienden. Voor € 27,50 per jaar kun je ons steunen en zodra het weer kan, geniet jij van onderstaande voordelen!

1. SPECIALE VRIENDENVOORVERKOOP

Als Vriend kun je tijdens de voorverkoop eerder kaarten bestellen dan andere bezoekers.

2. ALS EERSTE GEBELD OP WACHTLIJST

Is de voorstelling uitverkocht? Schrijf je dan in op de wachtlijst. Vrienden worden als eerste gebeld als er een plaats vrijkomt.

3. ALS EERSTE OP DE HOOGTE

Vrienden worden als eerste op de hoogte gebracht van bijgeboekte voorstellingen en films. Ook als we van de overheid meer bezoekers mogen ontvangen ben je als Vriend als eerste op de hoogte. Wil je deze e-mails ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via Mijn Theater en zet een vinkje voor Persoonlijke tips.

4. VRIENDENKORTING

Als Vriend kun je het hele seizoen met korting kaarten bestellen. De korting is € 2,- per kaart of € 1,- op kaarten tot € 15,- voor bijna alle voorstellingen (max. 4 kaarten per voorstelling).

5. KORTING IN HET FILMTHEATER

De Vriendenkorting is ook geldig in het Filmtheater voor max. 4 kaarten (€ 1,- korting per kaart).

6. TWEE VRIJKAARTEN VOOR DE

VRIENDENAVOND

Elk jaar organiseren we in mei een feestelijke Vriendenavond. Het is nog onzeker of deze avond in 2021 door kan gaan. Mochten de omstandigheden het toelaten, ontvang je als Vriend een uitnodiging voor twee personen.

7. VRIENDENAANBIEDINGEN

Als Vriend krijg je altijd een gratis kop koffie of thee na afloop van een 3-gangenmenu in het Theaterrestaurant. Gedurende het seizoen ontvang je speciale Vriendenaanbiedingen via het digitale Vriendenmagazine en/of per e-mail. Let op: hiervoor dien je je wel aan te melden via 'Mijn voorkeuren' in jouw Mijn Theater-account.

8. EXTRA SERVICE

Als Vriend mag je gratis je kaarten ruilen tot 3 werkdagen voor de voorstelling (tegen andere kaarten of een tegoedbon).

ZULLEN WE VRIENDEN WORDEN?

Voor € 27,50 geniet je van alle voordelen van het Vriendenlidmaatschap. Draag je de Agnietenhof een warm hart toe en wil je graag medeverantwoordelijk zijn voor het plaatsvinden van bijzondere schoolvoorstellingen, speciale projecten, inleidingen en workshops? Dan kun je Vriend worden voor € 50,- of € 100,- per seizoen. Kies dan bij aanmelding als Vriend voor Vriendentarief 2 of Vriendentarief 3.

Het Vriendenlidmaatschap wordt automatisch verlengd. Opzeggen kan gemakkelijk via kassa@cultuurbedrijftiel.nl.