KIJKTIPS VOOR THUIS

Livestream: dansen tot de wekker gaat (4+)

We gaan live in 3… 2… 1… Op zaterdag 6 maart kun je de voorstelling 'Dansen tot de wekker gaat' van Maas Dans & Theater online bekijken.

Twee broertjes moeten naar bed, maar het lukt ze niet in slaap te vallen. Het is leuker om op de iPad te spelen. Maar als die uitvalt, fantaseren de broers hun eigen spel. Ze keten, dansen, nachtbraken, breken de tent af en maken papa boos. De wijzers van de klok tikken de uren weg. Uiteindelijk vallen ze in slaap. Dan gaat de wekker.

Remses Rafaela mixt acrobatiek, hiphop en Afro-Caraïbische dans met slapstick en schaduwspel tot een fantasievolle, energieke dansvoorstelling voor kleuters.

Op zoek naar Maria

Onlangs is het nieuwe televisieprogramma 'Op zoek naar Maria' begonnen. Wat een feest om al deze talenten te zien optreden en weer te genieten van live theater! Zit jij komende zondag ook weer voor de buis?

image

Kijk live mee bij Toneelgroep Oostpool

Ook Toneelgroep Oostpool mist de theaters. Daarom lanceren zij nu de Oostpool Stream, waarop zij bijna wekelijks een voorstelling live gaan uitzenden. Toneelgroep Oostpool: “Net als bij een theaterbezoek beginnen we op tijd en hebben we allemaal dezelfde ervaring op hetzelfde moment. Nieuwe projecten, klassiekers, recente pareltjes uit ons eigen repertoire, maar ook voorstellingen van andere makers en gezelschappen uit het Oosten van Nederland. Elke week een voorstelling die ons hart sneller laat kloppen. Zo proberen we een beetje van de magie van het theater te vangen. Want dat verdient ons publiek.”

Livestreams van Scapino Ballet Rotterdam

Ook Scapino Ballet Rotterdam lanceert een streamingsdienst. Vanaf nu zie je zowel eerder opgenomen voorstellingen als live evenementen. Elke voorstelling staat zes weken online, dus je krijgt genoeg tijd om van de voorstelling te genieten!

Tot en met 28 maart kun je voor een klein bedrag genieten van Pas de Deux.

Pas de Deux combineert muziek en dans op een prachtige manier. Het pianospel van Borstlap brengt twaalf dansers in beweging. Het levert een spannende voorstelling op. Een samenwerking tussen choreograaf Ed Wubbe en pianist Michiel Borstlap die één ding gemeen hebben. Vanuit het hart creëren zij pure magie.