Als de oppas op de bank zit,

HEB IK ZIN IN...

...een avond vol muziek!

Lied uit vorige show van Veldhuis & Kemper.

Veldhuis & Kemper

Zonder meer

zaterdag 17 oktober | 19.30 & 21.30 uur

Veldhuis & Kemper staan te trappelen om te weer te mogen doen wat ze het allerleukst vinden; optreden! (En na maanden thuiszitten, vinden hun vrouwen dat inmiddels ook een heel goed idee.) Een intiem programma met grappige verhalen over deze bijzondere tijd en ruime aandacht voor hun mooiste, liefste én leukste liedjes uit hun eindeloze oeuvre. 'Zonder Meer' is een heerlijk dik uur Remco en Richard en een vleugel, met anekdotes en liedjes is hun puurste vorm. Luchtig, indringend én komisch. Uiteraard op 1,5 meter afstand maar misschien wel dichterbij dan ooit. Geen opsmuk, weinig toeters, nauwelijks bellen, maar zonder meer Veldhuis & Kemper!

The Legends ft. Michael Varekamp

Swingin' Paris

vrijdag 16 oktober | 20.00 uur

Rond 1930 was voor jazzliefhebbers Parijs the place to be. Paradijsvogels als Josephine Baker, Louis Armstrong, Edith Piaf en Sydney Bechet stonden daar tot in de kleine uurtjes op de podia. The Legends nemen je onder aanvoering van zanger/trompettist Michael Varekamp en met chansonnière Tess van der Zwet mee naar de romantische Parijse jazzkelders. Geniet van legendarische hits als ‘Petite fleur’, ‘It don’t mean a thing if it ain’t got that swing’ en ‘C’est si bon’. “Varekamp speelt net zo grenzeloos als Louis Armstrong!” (NRC Handelsblad ★★★★ over The Legends)

Ed Struijlaart zingt 'Alles komt weer goed' bij Tijd voor Max.

Ed Struijlaart

Alles op Rood

vrijdag 23 oktober | 20.00 uur

Vorig seizoen speelde Ed Struijlaart een voorproefje van zijn voorstelling tijdens onze Vriendenavond en daarna in een uitverkochte Kleine Zaal, dit seizoen komt hij naar Tiel met 'Alles op Rood'. Vanaf het moment dat Struijlaart op zijn negende Eric Clapton op televisie zag, wist hij dat zijn toekomst in de muziek lag. Maar hoe maak je van je droom werkelijkheid? In dit soloconcert neemt de singer-songwriter je mee op zijn muzikale reis van de afgelopen tien jaar, met zijn bekendste eigen werk en songs die hij voor anderen schreef.

...een avondje lachen!

De Fransse Eijkel

Subtropique

donderdag 8 oktober | 20.00 uur

De Fransse Eijkel is een jong, dynamisch, onbevangen, muzikaal en prijswinnend cabaretduo. In deze absurdistische voorstelling schetsen Sanne Franssen en Christian van Eijkelenburg de wereld aan de hand van een surrealistisch subtropisch zwemparadijs. Dat betekent een exotische samenleving vol onzekere paradijsvogels, tropisch opblaasfruit, nationalistische badmeesters, filosofische gymnasten en uitvouwbare cocktailparasolletjes. Je begrijpt: dit gaat geen doorsnee avondje cabaret of kleinkunst worden.

Jan Beuving & Patrick Nederkoorn

De andere oudejaars

vrijdag 9 oktober | 20.00 uur

Cabaretiers Jan Beuving en Patrick Nederkoorn kwamen al vaker solo in de Agnietenhof, maar nog nooit zag je ze samen op het toneel. Tot nu! In 'De andere oudejaars' nemen de twee heren samen met pianist Tom Dicke 2020 onder handen. Wordt 2020 een extreme piek in de wereldgeschiedenis? Of een niet te onderscheiden knikje in de curve van de tijd? Over 100 jaar zullen we het antwoord weten. Maar daar kunnen Jan Beuving en Patrick Nederkoorn natuurlijk niet op wachten. Dus leggen zij het jaar nu vast aan de beademing. Wie verdient een standbeeld en wie trekt het weer omver? Alle tijd die de geest gaf, komt nog één keer langs.