ūüŹ°

THUIS MET AGNIETENHOF

elke dinsdag- en vrijdag om 19:30 uur

Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof mist zijn trouwe bezoekers. Om theaterliefhebbers toch te laten genieten van voorstellingen presenteert de schouwburg samen met artiesten uit Tiel en de regio 'Thuis met Agnietenhof': een serie online afleveringen van optredens in de vertrouwde Rabozaal. Met deze online serie geeft de Agnietenhof lokale artiesten het podium dat zij verdienen en het publiek kan vanuit huis genieten van de mooiste optredens. Tot medio mei verschijnen er op dinsdag- en vrijdagavond om 19.30 uur nieuwe afleveringen met onder meer zanger Frans Duijts, gitarist Rob Orlemans, actrice en zangeres Kilke van Buren en musicalster Marleen van der Loo. De video's zijn te bekijken via YouTube, Facebook en natuurlijk op onze website.

AFLEVERING 9 HILDEGARD MANDOS EN JINA SUMEDI

Dit is alweer de laatste aflevering van Thuis met Agnietenhof. Ontmoet jazzmuzikanten Hildegard Mandos en Jina Sumedi en geniet van dit mooie online concert!

vr 15 mei | 19:30 uur

AFLEVERING 8 JANINE WAARDENBURG

Vandaag in Thuis met Agnietenhof zangeres Janine Waardenburg. Zij zingt een aantal mooie opera- en klassieke liederen in onze Rabozaal. Een mooie kans om eens naar klassieke muziek te luisteren als je dat nog nooit gedaan hebt.

vr 13 mei | 19:30 uur

AFLEVERING 7 ROB ORLEMANS

Normaal gesproken zou hij nu met zijn band Half Past Midnight toeren langs verschillende festivals, nu staat hij in onze Rabozaal: bluesrock gitarist Rob Orlemans.

vr 08 mei | 19:30 uur

AFLEVERING 6 KILKE VAN BUREN

In deze aflevering zie je zangeres en actrice Kilke van Buren. Zij wordt begeleid door pianist Ben Middeldorp en zingt onder meer het mooie nummer ‚ÄėSprookjes‚Äô uit de Stallure-musical ‚ÄėVerloren Vorst‚Äô.

di 05 mei | 19:30 uur

AFLEVERING 5 PAULINE SEEBREGTS & JOPIE JONKERS

Dit keer zijn verhalenverteller Pauline Seebregts en harpiste Jopie Jonkers te gast. In een lege Rabozaal, op een leeg toneel, maar in de spotlights die zij verdienen.

vr 01 mei | 19:30 uur

AFLEVERING 4 JEROEN PHAFF

Geniet van musicalzanger Jeroen Phaff. Phaff vertaalt graag Engelstalige nummers naar het Nederlands. Je hoort een aantal eigen vertalingen, maar ook mooie covers.

di 28 apr | 19:30 uur

AFLEVERING 3 FRANS DUIJTS

In deze derde aflevering ontmoet je de Tielse zanger Frans Duijts. Geniet van liedjes als 'Lieveling', '5 in de klok' en 'Jij denkt maar dat je alles mag van mij'.

vr 24 apr | 19:30 uur

AFLEVERING 2 MARLEEN VAN DER LOO

Geniet van musicalster Marleen van der Loo die een halfuur lang de mooiste liedjes zingt. Je kunt Marleen kennen van musicals als Elisabeth en Mamma Mia.

di 21 apr | 19:30 uur

AFLEVERING 1 SVEN ARIAANS, ESZRA SCHOONHEIM & NAOMI DEN BEEJEN

In deze eerste aflevering ontmoet je de Tielse Stadsdichter Sven Ariaans en danseressen Eszra Schoonheim (docente Zinder Educatie) & Naomi den Breejen.

vr 17 apr | 19:30 uur