AVONDJE UIT MET DE MANNEN

Samen met vrienden naar Kamphues & Doornbos Grote Grand-Prix-Circus of op date naar Johnny de Mol op Valentijnsdag. We gaan een avondje uit met de mannen!

Kamphues & Doornbos' Grote Grand-Prix-Circus


Donderdag 11 februari in de Agnietenhof

Tip: zet rechtsonder in de balk het geluid aan.

Grote Grand-Prix-Circus

Locatie een piste. Met daarin twee mannen, vol (sterke) verhalen en grappen over de racesport. Persoonlijk, eerlijk en actueel. Is de één niet eerlijk genoeg, dan vult de ander de sappige en gênante details wel in. En kunnen ze elkaar niet meer met woorden verslaan, dan stappen ze in een racesimulator om het op het circuit uit te vechten.

Verwacht een heerlijke avond vol anekdotes over legendes in de autosport, over - hoe kan het ook anders - Max Verstappen, acts die circusartiesten en coureurs gemeen hebben, maar bovenal veel verhalen over eigen ervaringen in een raceauto. Bijvoorbeeld hoe de een zich in de vangrail boorde nog voor de race begonnen was, of over hoe bang de ander was toen hij voor het eerst met 400 kilometer per uur door een kombocht ging. 

Bovendien wordt er een vijftal raceplekken in simulators weggegeven, waarbij de geluksvogels live op het nieuwe circuit van Zandvoort tegen Doornbos of Kamphues mogen racen!

Win een Formule 1 boek!

Wil jij kans maken op het boek Formule 1 Grand Prix 1948-2020 Zandvoort? Vul dan onderstaand formulier in en wie weet is het boek binnenkort van jou!

Johnny de Mol

Waar is de Mol?!
Nou, hier is de mol!

Je bent 40, de stad uit, getrouwd en hebt kinderen en roept dat het leven gevierd moet worden. Wat doe je? Blijf je tot 4 uur ’s nachts in de kroeg hangen of ga je je prioriteiten anders stellen? Vallen deze twee werelden te combineren? Intussen kiest Johnny er zelf voor om op Valentijnsdag de prioriteit te geven aan bezoekers van de Agnietenhof! Hij gaat de theaters in met verhalen en leuke anekdotes over zijn familie, goede doelen en zijn rock & roll leven. Dit alles onder begeleiding van een fantastische band onder leiding van Julian, met bekende covers, maar ook nieuwe zelfgeschreven nummers.