Nieuws over De Nacht van Flipje

In december 2019 staat onze eigen musicalproductie op de planken. Dat is natuurlijk groot nieuws! We delen de artikelen die zijn verschenen in de media hieronder in een overzicht.

5-4-2019

Interview in De Gelderlander

TIEL - Regionaal podiumtalent kan zich vanaf vandaag aanmelden voor 'De Nacht van Flipje': een eigen musicalproductie, waarmee de Tielse Agnietenhof eind december haar gouden jubileum gaat vieren. Wie door de selectie komt, staat naast doorgewinterde acteurs als Alfred van den Heuvel (Kinderen geen bezwaar) en Alexandra Alphenaar (Goede tijden, Slechte tijden) op de bühne.

5-4-2019

We waren bij Tijd voor Max!

Op vrijdag 5 april was een van de hoofdrolspelers – Alfred van den Heuvel – te gast bij 'Tijd voor MAX' om daar te vertellen over de musical 'De Nacht van Flipje'.

5-4-2019

Kaartverkoop gestart!

Op vrijdag 5 april was een van de hoofdrolspelers – Alfred van den Heuvel – te gast bij 'Tijd voor MAX' om daar te vertellen over de musical 'De Nacht van Flipje'. De kaartverkoop van de voorstelling is inmiddels gestart!

Early Bird prijs tot 1 mei 2019

De Nacht van Flipje is van vrijdag 20 t/m zondag 29 december 2019 exclusief te zien in Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof in Tiel. Tot en met 1 mei geldt een speciale Early Bird prijs van € 19,- (€ 14,- voor kinderen). Bestel hier kaarten >

5-4-2019

Oproep Audities

Je kunt meespelen in familiemusical ‘De Nacht van Flipje’! Tenminste, als je in de buurt van de Betuwe woont. Alfred van den Heuvel en Alexandra Alphenaar spelen de hoofdrollen in de voorstelling en voor de andere rollen zoeken we jou! Niet alleen kinderen (vanaf 12 jaar), maar ook volwassenen (tot 99 jaar).

1-2-2019

De Gelderlander

De Tielse Agnietenhof bestaat in september 50 jaar en gaat uitpakken met De Nacht van Flipje: een geheel eigen theaterproductie, waarin zowel professionals als regionale talenten een rol krijgen.

6-2-2019

Zakengids

Op woensdag 6 februari publiceerde de Zakengids een artikel over De Nacht van Flipje. Je leest het hiernaast!

6-2-2019

Stad Tiel | 6 februari 2019

Ook de Stad Tiel plaatste een artikel over De Nacht van Flipje.