CREATIVES

Bruun Kuijt | Regisseur

Bruun Kuijt is acteur, regisseur en schrijver. Op het uitgebreide regie-cv van Kuijt (130 regies) staan onder meer naast de tv-serie Kinderen Geen Bezwaar diverse kerstvoorstellingen als Scrooge en David Copperfield, Assepoester, Het Mysterie van Charles Dickens.


Verder musicals van Nijntje, Pluk van de Petteflet, Buurman en Buurman, Hoe Overleef ik-voorstellingen, De Kleine Kapitein; theaterkomedies als Noises Off, Tel Uit Je Winst, The Odd Couple, Een Zomerzotheid, Joop ter Heul, De Flat van Jet, Zadelpijn, Shirley Valentine, Little Voice, The Play that goes wrong, Mooi weer vandaag, en Op bezoek bij meneer Green. Bij het thrillertheater regisseerde hij acht voorstellingen.

Gerda van Roshum | Producent Homemade Productions

Gerda is producent bij Homemade Productions. Zij werkte aan talloze theaterprojecten, van Brief voor de Koning (Theater Terra, in seizoen 2018/2019 nog een keer bij Homemade Productions) tot Dik Trom (Rick Engelkes Producties), jongerenvoorstellingen SPIJT, Afblijven, Razend en Fataal, volwassenvoorstelling Rondom het Rembrandtplein, maar ook aan grootschalige projecten als The Music Battle van Walibi België en de openluchtvoorstellingen Sjakoo en Daendels.

Dick van den Heuvel | Script

Dick is schrijver en regisseur. Hij bewerkte Turks Fruit van Jan Wolkers tot een musical, en daarna Brandende Liefde, Route 66 en Dromen... zijn bedrog, schreef de scenario's van de speelfilms Razend en Spijt. Recent bewerkte Dick het script van Hair, en schreef hij Was Getekend... Annie MG Schmidt.

Jeroen Sleyfer | Muziek

Jeroen is componist. Hij werkte als muzikaal leider en arrangeur voor een groot aantal producties, waaronder De Jantjes, The Wiz, Ciske de Rat-De Musical, Zorro, Soldaat van Oranje en Hij gelooft in mij. Jeroen schreef als componist onder andere Kruistocht In Spijkerbroek, Shallow Grave, Kruimeltje, Afblijven, SPIJT, Razend, Tina de Musical en Fataal.

Joris van Harmelen | Productieleider

Joris is productie- en voorstellingsleider bij De Nacht van Flipje. Hij is afgestudeerd aan de opleiding Creative Business aan de NHL-Stenden Hogeschool te Leeuwarden. Eerder werkte hij bij Homemade Productions onder andere aan producties als Rondom het Rembrandtplein, De Brief voor de Koning en Pijnstillers de Musical.

Janine Waardenburg | Zangrepetitor

Janine Waardenburg studeerde klassieke zang en koordirectie aan het ArtEZ Conservatorium in Arnhem. Als solist was ze o.a. te horen in de opera Aïda en Nabucco en zong ze als sopraan tijdens een tournee van het bekende dansgezelschap Introdans. Als dirigent is Janine verbonden aan 5 koren en daarnaast geeft ze zangles bij Zinder Educatie.

Chiara Re | Choreografie

Chiara Re studeerde aan de Theaterschool Amsterdam in de richting van Jazz en Musical, waar ze in 2011 afstudeerde.

Na haar studie heeft Chiara in verschillende musicals gespeeld maar is daarna te werk gegaan als choreograaf. Chiara was verantwoordelijk voor de choreografieën van Evita, Brugklas, My Fair Lady, Single Camping, Kiss of the Spider Woman, Robert Long, Sweeney Todd, The Bridges of Madison County e.v.a. Daarnaast werkte ze mee aan de voorstellingen Chez Brood en Intouchables.

Chiara is choreografe van het televisieprogramma Het Klokhuis en de Dr. Corrie Show. Ook was ze de bewegingscoach van de kandidaten van The Masked Singer en verzorgde ze tweemaal de choreografie voor Het Gala van het Nederlands Theater.

Castleden

Naast professionele acteurs Alfred van den Heuvel, Alexandra Alphenaar en Theun Plantinga spelen ook een groot aantal amateurs uit de regio mee in 'De Nacht van Flipje'. We zetten hieronder de castleden op een rij! Met een speciale gastrol voor Gijs Scholten van Aschat.

Alfred van den Heuvel (Vader Anton)

Alfred van den Heuvel is bekend van onder meer tv-programma ‘Kinderen geen bezwaar’ en speelde in verschillende grote musicals, zoals 'My Fair Lady' en 'Heerlijk duurt het langst'.

Alexandra Alphenaar (Klaartje Kerstengel)

Naast Alfred staat Alexandra Alphenaar die ook in de huid kruipt van één van de hoofdpersonen. Je kunt haar kennen van tv-programma ‘GTST’, maar ook van musicals als The Sound of Music en de Eftelingproductie Pinokkio.

Theun Plantinga (Ottho van Tiel)

Theun Plantinga heeft al veel musicalrollen op zijn naam staan, waaronder rollen in 'Tina de Musical' en 'Afblijven de Musical'.

Volwassenacteurs

Anoek Slager (Iete)

Eric Blaas (Alexander Heldring)

Eugène Sassen (Directeur)

Gerdine Taks-Witzier (Secretaresse)

Ineke van Beuzekom (Rita Grommer)

Jeannette Groeneveld (Una)

Marjolein Gabel (Juf in de bieb)

Marlous Löffelman (Margje)

Mieke van de Ven (Mevrouw de Waal)

Peter van Dijk (Stein)

Saskia van der Meer (Pluk)

Stefanie Knipscheer (Mevr. Nederrijn)

Kindercast 1

Julius de Vriend (Flip)

Jaleesa Goris (Liesje)

Britt Bieneman (Kiekertak)

Demi van den Berg (Wighel)

Lydia Allagul (Kret)

Massaro Telehala (Hompel)

Olivia Jordaan (Finnis)

Sam van der Zande (Surdie)

Kindercast 2

Julius de Vriend (Flip)

Jaleesa Goris (Liesje)

Hannah Scheepers (Kiertak)

Irisz van Dijk (Finnis)

Lucia Kooren (Wighel)

Sam van der Zande (Surdie)

Sam Briejer (Hompel)

Sezen Güven (Kret)

Storm Barendrecht (Kabarg)

Koor/ensemble

Andréa van Stokkom

Corrie van Diggelen

Jasmijn Vogelaar

Maaike Burgers

Marieke Niemantsverdriet

Martine van Horssen

Moniek Smits

Thea van Woesik