Castleden

Wij zijn er trots op alvast twee professionele acteurs van de cast te mogen voorstellen: Alfred van den Heuvel en Alexandra Alphenaar!


Naast deze professionele acteurs zijn we op zoek naar een aantal amateuracteurs en ensembleleden. Jongeren vanaf 12 jaar en volwassenen met een regionale binding met Tiel kunnen zich tot zondag 21 april aanmelden.

De audities

Bij een musical als deze hoort natuurlijk een spetterende cast, bestaande uit zowel professionals als amateurs. Niet alleen kinderen (vanaf 12 jaar), maar ook volwassenen (tot 99 jaar) kunnen meedoen aan de voorstelling. Tenminste, als je in de buurt van de Betuwe woont. We zoeken nog een aantal hoofdrollen en er is plaats voor figuranten en zangers/zangeressen die mee willen zingen in een koor. Voor talent uit de regio een unieke kans om in een professionele voorstelling te spelen!


Aanmelden kan tot zondag 21 april via www.denachtvanflipje.nl. Na aanmelding wordt er een selectie gemaakt. De auditanten worden op zaterdag 11 en zondag 12 mei verwacht in Schouwburg Agnietenhof in Tiel en krijgen de kans om zich te presenteren op gebied van dans, spel en zang. Ter voorbereiding ontvangen zij een lied om in te studeren.


De repetities vinden plaats van september t/m december. Op vrijdag 20 december 2019 is de feestelijke première en daarna wordt de voorstelling nog een aantal keer gespeeld!

Acteurs

Alfred van den Heuvel

Alfred van den Heuvel is bekend van onder meer tv-programma ‘Kinderen geen bezwaar’ en speelde in verschillende grote musicals, zoals 'My Fair Lady' en 'Heerlijk duurt het langst'.

Alexandra Alphenaar

Naast Alfred staat Alexandra Alphenaar die ook in de huid kruipt van één van de hoofdpersonen. Je kunt haar kennen van tv-programma ‘GTST’, maar ook van musicals als The Sound of Music en de Eftelingproductie Pinokkio.

Theun Plantinga

Theun Plantinga heeft al veel musicalrollen op zijn naam staan, waaronder rollen in 'Tina de Musical' en 'Afblijven de Musical'.

De andere castleden worden later bekendgemaakt.

Meld je hier aan voor de audities van 'De Nacht van Flipje'