De Nacht van Flipje

Van vrijdag 20 t/m zondag 29 december 2019 exclusief te zien in Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof in Tiel!

NIEUWS

Impressie De Nacht van Flipje

Een korte impressie van onze professionele familiemusical De Nacht van Flipje. Nog t/m zondag 29 december exclusief in de Agnietenhof. Bestel je kaarten via www.denachtvanflipje.nl

This video has been disabled until you accept marketing cookies. Manage your preferences here or directly accept targeting cookies.

WIN 2 KAARTEN!

Heb jij het woord al geraden?

In het centrum van Tiel staan binnenkort 30 houten Flipjes. Op 8 van die Flipjes vind je een letter en die maken samen een woord. Stuur je antwoord in via onderstaande button en maak kans op twee kaarten voor één van de voorstellingen van familiemusical De Nacht van Flipje!


Houd onze social media in de gaten voor hints.

"De Nacht van Flipje wordt gedragen door professionele acteurs, maar amateurs uit de regio maken er ook een belangrijk onderdeel van uit."
Ruud van Zuilen, directeur Cultuurbedrijf Tiel

Blijf op de hoogte

Mis niets over De Nacht van Flipje: volg de social media-kanalen van de voorstelling via onderstaande buttons! Ook het laatste nieuws over voorbereidingen, audities, kaartverkoop etc. wordt hier bekendgemaakt. Je kunt je via Mijn Theater inschrijven om per e-mail op de hoogte te worden gehouden.

Cultuurbedrijf Tiel

Cultuurbedrijf Tiel is de overkoepelende organisatie van Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof en Zinder. Samen willen wij kunst en cultuur toegankelijk maken voor iedereen.