De Nacht van Flipje

In december 2019 exclusief te zien in Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof in Tiel!

NIEUWS

5-4-2019

Kaartverkoop gestart

Op vrijdag 5 april was een van de hoofdrolspelers – Alfred van den Heuvel – te gast bij 'Tijd voor MAX' om daar te vertellen over de musical 'De Nacht van Flipje'. De kaartverkoop van de voorstelling is inmiddels gestart!

Early Bird prijs tot 1 mei 2019

De Nacht van Flipje is van vrijdag 20 t/m zondag 29 december 2019 exclusief te zien in Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof in Tiel. Tot en met 1 mei geldt een speciale Early Bird prijs van € 19,- (€ 14,- voor kinderen). Bestel hier kaarten >

"De Nacht van Flipje wordt gedragen door professionele acteurs, maar amateurs uit de regio maken er ook een belangrijk onderdeel van uit."
Ruud van Zuilen, directeur Cultuurbedrijf Tiel

Blijf op de hoogte

Mis niets over De Nacht van Flipje: volg de social media-kanalen van de voorstelling via onderstaande buttons! Ook het laatste nieuws over voorbereidingen, audities, kaartverkoop etc. wordt hier bekendgemaakt. Je kunt je via Mijn Theater inschrijven om per e-mail op de hoogte te worden gehouden.

Cultuurbedrijf Tiel

Cultuurbedrijf Tiel is de overkoepelende organisatie van Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof en Zinder. Samen willen wij kunst en cultuur toegankelijk maken voor iedereen.