De Nacht van Flipje

Van vrijdag 20 t/m zondag 29 december 2019 exclusief te zien in Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof in Tiel!

NIEUWS

5-6-2019

Audities geslaagd & cast bekend

Na een aantal intensieve auditierondes is de cast bekend! Maar liefst 200 talenten uit de regio meldden zich voor een rol in 'De Nacht van Flipje'. De audities zijn geslaagd en de tegenspelers van Alfred van den Heuvel, Alexandra Alphenaar en Theun Plantinga zijn bekend. Lees meer >

This video has been disabled until you accept marketing cookies. Manage your preferences here or directly accept targeting cookies.

"De Nacht van Flipje wordt gedragen door professionele acteurs, maar amateurs uit de regio maken er ook een belangrijk onderdeel van uit."
Ruud van Zuilen, directeur Cultuurbedrijf Tiel

Blijf op de hoogte

Mis niets over De Nacht van Flipje: volg de social media-kanalen van de voorstelling via onderstaande buttons! Ook het laatste nieuws over voorbereidingen, audities, kaartverkoop etc. wordt hier bekendgemaakt. Je kunt je via Mijn Theater inschrijven om per e-mail op de hoogte te worden gehouden.

Cultuurbedrijf Tiel

Cultuurbedrijf Tiel is de overkoepelende organisatie van Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof en Zinder. Samen willen wij kunst en cultuur toegankelijk maken voor iedereen.