BEKENDE NAMEN IN DE AGNIETENHOF

ZA 7 DECEMBER

Dolf Jansen - Oudejaars 2019

Binnen anderhalf uur en met veel energie fileert Dolf Jansen wederom het jaar en niets of niemand blijft gespaard. Maak je op voor een avond zo goed als pure stand-up comedy: heel veel grappen, poëzie die voorbij is voordat je doorhebt dat het rijmt en improvisatie tot aan de grenzen van het betamelijke.

DO 12 DECEMBER

Johan Derksen - The Sound of The Blues & Americana

Muziekliefhebber Johan Derksen vroeg de beste vocalisten en muzikanten voor deze voorstelling. Denk aan (inter)nationale toppers als Malford Milligan, Sean Webster, Erwin Java, AJ Plug en Phil Bee. Stuk voor stuk rasartiesten die garant staan voor een avond weergaloze gitaarsolo’s, rauwe bluessongs en authentieke americana.

VR 13 DECEMBER

Javier Guzman - Guzmán

De bekende cabaretier Javier Guzman kijkt terug op zijn grillige leven en stormachtige carrière. Ook vertelt hij allerlei zaken die je nog niet van hem wist. Dingen waar je normaal gesproken misschien niet om moet lachen, maar bij Javier wel.

ZA 14 DECEMBER

Percossa - Double Bill

Voor het tweede jaar op rij werd Percossa in 2018 uitgeroepen tot Beste Slagwerkgroep van de Benelux. De vier straatartiesten vliegen letterlijk over het toneel en trakteren je in hoog tempo op muziektheater met de meest verrassende instrumenten en attributen. Daarna word je meegezogen in een arena waarin niets is wat het lijkt: ritmisch boksende gastheren, een dampende sambaband, op flessen spelende clowns en dreunende drums.

WO 8 JANUARI

Bram van der Vlugt e.a. - Enkele Reis

Liefhebbers van Britse detectives kunnen hun hart ophalen aan deze thrillerkomedie. In het intrigerende stuk over het in eigen hand houden van je leven, willen een thrillerschrijfster en haar zus op leeftijd koste wat het kost aftakeling en opname in een tehuis voorkomen. Ze betrekken een sinistere heer bij hun plannen en zetten een reeks gebeurtenissen in gang, waarbij niets is wat het lijkt.

VR 10 JANUARI

Henk Westbroek met Nederpop All Stars

Nederpop All Stars neemt je mee terug naar de hoogtijdagen van de Nederlandstalige popmuziek. De band bestaat uit topmuzikanten die hun sporen in de pop ruimschoots hebben verdiend. Met Henk Westbroek als gast zijn de beste versies van nummers als ‘Vriendschap’, ‘Zelfs je naam is mooi’ en ‘België’ in ieder geval verzekerd.