Hendrik Groen & Einstein
in de Agnietenhof

Dé Knuffelbejaarde van Nederland is terug in de Agnietenhof!

Hendrik Groen - Zolang er leven is | Dinsdag 31 maart | 20.00 uur

De nieuwe komedie 'Zolang er leven is' gaat over dé knuffelbejaarde van Nederland: Hendrik Groen. Over ouder worden en alles wat daarbij komt kijken. Humor en ontroering voeren de boventoon in de levens van de opgewekte Hendrik, zijn beste vriend Evert, de Omanido-club (Oud-maar-niet-dood) en de nieuwe bewoners van het verzorgingstehuis. Er is zang en muziek en er wordt allesbehalve achter de geraniums gezeten. De cast bestaat uit dezelfde jonge acteurs als de vorige Hendrik Groen-voorstelling, met Beau Schneider in de hoofdrol.

This video has been disabled until you accept marketing cookies. Manage your preferences here or directly accept targeting cookies.

Winactie boek Hendrik Groen

Maak kans op het nieuwe geheime dagboek van Hendrik Groen! Vul hieronder in waarom jij het boek graag wilt winnen en wie weet is het straks van jou. De winnaar ontvangt automatisch bericht.

Meesteracteur kruipt in de huid van Albert Einstein

Pip Utton - Einstein | Vrijdag 20 maart | 20.00 uur

Meesterverteller Pip Utton weet in zijn Engelstalige voorstellingen als geen ander beroemde en beruchte historische figuren tot leven te brengen. En als de British Theatre Guide je solo’s als “masterclasses in acteren” bestempelt, heb je wel iets in je mars. Utton is dan ook een briljant en veelvuldig onderscheiden acteur. Dat liet hij eerder zien in de Agnietenhof in voorstellingen als Adolf, Chaplin en Dickens. Dit keer kruipt de Engelsman in de huid van Albert Einstein.