Een greep uit het theaterprogramma in oktober

Deze maand staan er veel grote namen in de Agnietenhof. Onder anderen Sara Kroos, Charly Luske, Peter Heerschop, Het Zandkasteel, Rundfunk, Introdans, Johan Derksen, Erik van Muiswinkel, Stef Bos, Frans Duijts en Huub Stapel zijn te zien. We lichten een paar voorstellingen voor je uit!


za 06 okt - 20.00 uur

Erik van Muiswinkel zoekt de oplossing

Erik komt naar Tiel met De Oplossing, waarin hij de ramen en deuren van zijn leven probeert open te gooien. Een cabaretvoorstelling in het Nederlands, Grieks, Italiaans en Zoeloe voor ieder nieuwsgierig mens van 10 tot 100 jaar. Komt allen!

za 13 okt - 20.00 uur

Niets is wat het lijkt in Timon Krauses MINDGAMES

MINDGAMES is een nieuwe sensatie op het gebied van gedachten lezen. Timon Krause weet namelijk wat je denkt. Een verrassende en vermakelijke show met muziek, magie en mysterie.


za 20 okt - 20.00 uur

Johan Derksen keeps The Blues Alive

Via Amerika en Engeland waaide The Blues in de jaren 60 over naar ons land. Dat leverde prachtige Nederlandse bands op als Cuby + Blizzards en Livin’ Blues. Met dit concert houdt muziekkenner Derksen met de beste blueszangers en -muzikanten van ons land The Blues Alive.

zo 07 okt - 13.30 & 16.00 uur

Op de piratenboot met Het Zandkasteel

De populaire Z@ppelin-televisieserie Het Zandkasteel is uitgegroeid tot een van de favoriete theateruitjes voor drieplussers. Op de piratenboot zit vol leuke liedjes en natuurlijk mag iedereen dansen en meezingen met Koning Koos, Prinses Sassa en Toto.


vr 12 okt - 20.00 uur

Állerlaatste kaarten voor Rundfunk

De mannen van Rundfunk komen terug naar Tiel met Wachstumsschmerzen. In een krankzinnige reeks snelle scènes, absurde grappen en slechte dans behandelt het duo het volwassen worden, omdat ze daar zelf ook nog lang niet klaar mee zijn.

di 30 okt - 20.00 uur

Zonder verdoving

We wisten al dat ze snoeihard, poeslief en schaamteloos grappig is, maar dit keer vertelt Sara Kroos ook nog op gedurfde en originele manier over haar eigen crisis, over het leven dat haar wreed overviel. Zonder verdoving (reprise) gaat wederom pijn doen, maar vooral van het lachen.

vr 5 okt - 20.00 uur

The BlueBirds

AMERICANA & COUNTRY IN INTIEME SETTING

Elske DeWall, Krystl en Rachèl Louise spelen klassiekers en minder bekende liedjes van onder anderen Dolly Parton, Linda Ronstadt, Dixie Chicks, Alison Krauss en Shania Twain. Ook schrijven The BlueBirds hun eigen songs in deze muziekstijl; driestemmig en persoonlijk.

di 9 okt - 20.00 uur

Lastige kinderen? Heb jij even geluk!

Kinderen zijn een onuitputtelijke bron van liefde, plezier en avontuur. Maar waarom raken ouders dan toch af en toe geïrriteerd of zelfs wanhopig? Omdenken heeft dé oplossing: stop met opvoeden. Maak van een probleem geen ramp, maar zie het als een kans.

Heerlijk eten in het Theaterrestaurant

Een avond uit is pas écht compleet met een heerlijk diner voorafgaand aan een voorstelling of film. In het Theaterrestaurant begin je de avond ontspannen en smakelijk met culinaire hoogstandjes van onze eigen chefkok. Elke maand bieden we een nieuw menu, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft.


Ontspan en geniet!
Vanzelfsprekend zorgen onze medewerkers ervoor dat je op tijd in de zaal zit. Zo kun je optimaal genieten van een ontspannen diner en een complete avond uit! Wij verwelkomen je graag tussen 17.30 en 18.00 uur. Eet smakelijk alvast!