Wil je graag weten wat er allemaal in Zinder te doen is? Meld je dan aan voor het online InZinder Magazine! Hierin vind je de meest recente informatie over alle activiteiten die plaatsvinden in Zinder. Denk aan nieuwe exposities in Zinder Expo, de concertagenda van Zinder Podium en cursussen bij Zinder Educatie.

Muziek

Dans

Schilderen

Werken met klei

Theater

Musical

& meer!

Za. 13 oktober

Ladi Dadi + Extince

Za. 27 oktober

Postmen + Massi

Za. 10 november

80's Verantwoord

Vr. 23 november

Michelle David & The Gospel Sessions

Genieten in Zinder Café

In het hart van het culturele centrum van Tiel vind je het Zinder Café. Een ontmoetingsplek voor jong en oud, waar je kunt genieten van een vers gezet kopje koffie met een heerlijk stukje gebak. Ook voor de kleintjes staat altijd wat lekkers klaar. Elke laatste donderdagmiddag van de maand organiseren we een DoMiBo met lekkere hapjes en op de eerste zaterdag van de maand kun je genieten van een High Tea.


Kom langs en geniet!


Openingstijden
Zinder Café

Maandag

13.00 - 22.00 uur


Dinsdag t/m vrijdag

10.00 - 22.00 uur


Zaterdag

11.00 - 17.00 uur


Zondag

Koopzondag 7 oktober geopend:

12.00 - 17.00 uur

De tentoonstellingsruimte in de centrale hal biedt kunstenaars een podium om hun werk te presenteren. De exposities worden samengesteld door beeldend kunstenaar Cor Litjens.

We hebben diverse ruimtes in Zinder die zich uitstekend lenen voor workshops, vergaderingen, lezingen etc.


Vraag telefonisch naar de mogelijkheden via 0344 673 505.

Wil je thuis of op kantoor van mooie kunst genieten? SBK verzorgt de Kunstuitleen van Zinder en maakt het mogelijk om verschillende kunstwerken te huren.

Toeristisch Informatie Punt (TIP)

Bij het Toeristisch Informatie Punt (TIP) kun je informatie verkrijgen over activiteiten en bezienswaardigheden in Tiel. Denk aan fiets- en wandelroutes van de omgeving, overnachtingen, evenementen en Flipje-artikelen. Vraag bij de balie naar meer informatie of neem het gratis magazine Uit in Tiel mee.


Historisch Informatie Punt (HIP)

Het Historisch Informatie Punt is een digitale tafel met een schat aan foto’s, filmpjes en informatie over Tiel en omgeving. De bijbehorende vitrinekast is gevuld met materiaal uit het Flipje en Streekmuseum en het Regionaal Archief Rivierenland (RAR).


Zinder is het cultuurgebouw van Tiel en het onderkomen voor het centrum van de kunsten, het poppodium, de kunstuitleen, de expositieruimte en de bibliotheek. Samen met het naastgelegen Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof maakt Zinder onderdeel uit van Cultuurbedrijf Tiel.

Openingstijden

maandag 12.00 - 22.30 uur

dinsdag t/m vrijdag 09.00 - 22.30 uur

zaterdag 10.00 - 17.00 uur

koopzondag 7 oktober geopend: 12.00 - 17.00 uur

Contact

Rechtbankstraat 1, Tiel

T 0344 63 60 60

E info@cultuurbedrijftiel.nl

www.zinder.nl