Vooruitblik: theater in december

vr 14 dec | 20.00 uur


Alex Klaasen - Showponies

Een van de voorstellingen die je in december echt niet wilt missen is Showponies door Alex Klaasen. Samen met onder andere Freek Bartels brengt hij cabaret, musical en comedy verpakt in een spectaculaire en snelle feelgoodrevue.


"Showponies is een virtuoze aaneenschakeling van bonte sketches, absurde, gevoelige liedjes en trefzekere typetjes, iets waar Klaasen in uitblinkt." (Trouw ★★★★★)

zo 16 dec | 12.00 uur (Caeciliakapel)


Ella van Poucke

Cellist Ella van Poucke debuteerde op 10-jarige leeftijd in Het Concertgebouw. Sindsdien soleerde ze onder meer met het Nederlands Philharmonisch Orkest en de Kamer Philharmonie van Mainz, speelde zij op talloze festivals en is ze artistiek leider van het Kamermuziek Festival Amsterdam. In december komt Van Poucke naar de Caeciliakapel, waar ze werken zal spelen van J.S. Bach, Cassado en Alfredo Piatti.

di 18 & wo 19 dec | 20.00 uur


Ferry Doedens e.a. - Expeditie Eiland

Expeditie Eiland is een komische, tropische musical met een vette knipoog naar het tv-programma ‘Expeditie Robinson’. Drie totaal verschillende gezinnen doen mee aan ‘Expeditie Eiland’, waar ze strijden voor de grote hoofdprijs: het eiland en een geldbedrag van één miljoen euro! In een wirwar van beproevingen komen ze in steeds vreemdere situaties terecht.

vr 28 dec | 20.00 uur


The African Mamas - Christmas under African skies

In de koude en donkere dagen van december vullen The African Mamas de Agnietenhof met kleur en warmte met een bijzondere kerstspecial. Geniet van prachtige Afrikaanse traditionals, ontroerende a-capellaliederen, swingende gospel en wereldwijd bekende kerstklassiekers door topzangeressen.


Dankzij Culturele Businessclub De Rode Loper kan de Agnietenhof een aantrekkelijk programma bieden en bijzondere projecten initiëren. Wij danken daarom:


∙ Aitton Notarissen

∙ Assurantie- en Adviesbureau de Geus

∙ De Vree en Sliepen

∙ De Zakengids

∙ Foxiz BV

∙ Gemeente Tiel

∙ Gispen

∙ Hanos Nijmegen

∙ InBev Nederland NV

∙ Merkaa Vastgoed BV

∙ Metaglas BV

∙ Nekst IT

∙ Niacet BV

∙ Olie & Benzine H. van Dijkhuizen Tiel BV

∙ Rabobank West Betuwe

∙ Remotall Schoonmakers

∙ RSG Lingecollege

∙ Technisch installatiebedrijf Tibo-Veen BV

∙ TSB BV

∙ Waterschap Rivierenland


Voor meer informatie over de Culturele Businessclub kun je contact opnemen met Ruud van Zuilen, directeur Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof: 0344 673 515.