vr 23 nov | 20.00 uur

Casus Circus - Driftwood

Scroll naar beneden voor meer info én een winactie voor vrijkaarten!

Bekijk hier de trailer (mobiel).

Bekijk hier de trailer (mobiel).

“Acrobatiek op topniveau, origineel, en in een hoog tempo.”(The Guardian)

Adembenemende show vol acrobatiek en dans

Het Australische Casus Circus (winnaar ‘Best Circus & Physical Theatre, Adelaide Fringe Festival 2016) komt dit theaterseizoen terug naar Nederland met een nieuwe voorstelling: Driftwood. Op vrijdag 23 november staat het gezelschap met deze show vol acrobatiek en dans in de Agnietenhof.


Het award-winnende gezelschap is erg geliefd op grote festivals, vanwege de perfecte mix van acrobatiek en dans, ondersteund door prachtige muziek. Dit alles is terug te zien in Driftwood. Deze krachtige en liefdevolle productie vertelt hoe wij worden gevormd door alle andere mensen die we in ons leven tegenkomen. Onze weg wordt geleid door geliefden, vijanden, maar ook door volslagen vreemden. Dit contact geeft ons houvast om te kunnen overleven. Casus Circus weet dit op een prachtige wijze neer te zetten met fantastische dansers en brengt zo adembenemende, acrobatische dans mét een achterliggende boodschap.


Over Casus Circus

De voorstellingen van Casus Circus zijn rijk aan menselijke connectie, integriteit, culturele diversiteit en precieze, intelligente choreografie. Acrobaten vullen het podium met momentum en stilte, met kracht en fragiliteit, en overweldigen het publiek met adembenemende emoties die vaak leiden tot een stil theater tijdens de uitvoering, gevolgd door een staande ovatie aan het einde.

WIN:

Kaarten voor Casus Circus

Wil jij op vrijdag 23 november ook naar Driftwood? Dat kan! Wij verloten 2 x 2 vrijkaarten voor deze prachtige voorstelling van Casus Circus. Deel via onderstaand formulier vóór 5 november jouw leukste acrobatiek-, circus- of dansherinnering met ons. De winnaars ontvangen op 5 november persoonlijk bericht!