Lachen in de Agnietenhof

di 27 & wo 28 nov | 20.00 uur

2018 volgens Guido

Guido Weijers sleurt je in deze Oudejaarsconference mee door het afgelopen jaar en zet daarvoor een heel arsenaal aan gevaarlijke munitie en rake grappen klaar. Een show vol humor en improvisatie, ínclusief deleted scenes en extra grappen die je niet op tv ziet. Mis het niet!

za 17 nov | 20.00 uur


Kijk Anne Neuteboom gaan!

Weet je nog vanmorgen, toen je wakker werd, dat er gewoon vrede was in Nederland? En dat je gewoon 20 minuten kon douchen onder vét heet water en nog steeds een súpergoede waterdruk had? Anne Neuteboom, winnares van Cameretten 2015, maakt maatschappelijk betrokken cabaret anno nu: geen zure oogkleppen, maar een frisse analytische blik. Je leest het goed: keihard positivisme. Kijk haar gaan!

vr 23 nov | 20.00 uur

Vette beats en harde grappen door Matroesjka

Drion Dushi’s, een gemeenteraadslid met dictatoriale trekjes en een supportgroep voor Anonieme Extremisten: in BRAINWASH fileert Matroesjka de actualiteit en maakt korte metten met deze krankzinnige tijden. Met hun knotsgekke personages, vlijmscherpe sketches en elektronische beats zetten ze jouw brein op stelten.

vr 16 nov | 20.00 uur


Yentl en de Boer zorgen voor magie

Yentl & de Boer staan bekend om hun kraakheldere samenzang, sterke teksten en bizarre fantasie. Magie is de volgende stap, met nieuwe liedjes, verhalen en personages.


"Uitstekende balans tussen grappig en vertederend." (★★★★ NRC)

vr 9 nov | 20.00 uur

Leon van der Zanden als Kameleon

In Kameleon doet cabaretier Leon van der Zanden waar hij goed in is: zich afstemmen op alle aanwezigen en zo het onderbewuste van de zaal laten spreken.


Leon: “Het is de dansvloer op en gek durven doen. Alles om je heen binnen laten komen, zelfs de meest pijnlijke dingen. Dan wordt het magisch. Woorden komen vanzelf, interacties worden oprecht hilarisch en de voorstelling wordt totaal onberekenbaar.”