Filmprogramma november

di 6 nov | 10.30 uur

De Dirigent

De nieuwe film van Maria Peters, bekend van Sonny Boy en Kruimeltje, speelt zich af in 1926 in Amerika. De geëmigreerde Antonia Brico droomt ervan dirigent te worden, maar die ambitie wordt door niemand serieus genomen.

Geniet om 10.00 uur van een kopje koffie of thee met iets lekkers.

di 6 & wo 7 nov | 20.30 uur

Sir

De jonge weduwe Ratna werkt als huishoudster bij Ashwin, een zoon van een rijke familie uit Mumbai. Hun wederzijdse aantrekkingskracht is onmiskenbaar, maar is een leven samen wel mogelijk? 

di 13 & wo 14 nov | 20.30 uur

Todos Lo Saben

In Todos Lo Saben, met Penélope Cruz en Javier Bardem, bezoekt een familie een huwelijk. Tijdens het feest verdwijnt dochter Laura en komt het leven van de familie op z’n kop te staan. In hun zoektocht naar antwoorden komen lang verborgen familiegeheimen boven drijven.

FILM EN...

In de Agnietenhof kun je naast film ook genieten van de extra's die het restaurant te bieden heeft.


Filmhap

Op dinsdag- en woensdagavond serveren wij naast het à la carte-menu ook een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Je kunt de Filmhap tot 19.30 uur bestellen. Wij zorgen ervoor dat je om 20.30 uur in de zaal zit.


Reserveren

Dat kan tegelijkertijd met je kaarten voor de film. Heb je al kaartjes? Dan kun je alsnog online reserveren, bellen naar de kassa op 0344 673 500 of op de dag zelf na 16.00 uur op 0344 673 575.

do 15 nov | 20.00 uur

Rafaël

Rafaël van regisseur Ben Sombogaart (Knielen op een bed violen, De Tweeling) vertelt het aangrijpende en waargebeurde verhaal van de Nederlandse Kimmy en de Tunesische Nazir. Wanneer Nazir geen visum krijgt om in Nederland bij de geboorte van zijn zoon te kunnen zijn, besluit hij illegaal de oversteek te maken.

zo 18 nov | 10.00 uur

Stip en Vlek doen weer gek (2+)

Peuter en- kleuterpret met de dikke vrienden Stip en Vlek. Ze gaan chocoladebollen bakken, acrobatenkunstjes uithalen in het circus, op koopjesjacht in de vreemdste schoenenwinkel en dansen in de disco…


Na de film staat er een glaasje ranja klaar en kunnen de kinderen iets leuks knutselen. 

zo 18 nov | 11.00 uur

Juliet, naked

Duncan is obsessief fan van de van de aardbodem verdwenen singer-songwriter Tucker Crowe. Maar dan komt ze onverwacht met de zanger in contact. Juliet, Naked, van dezelfde makers als Little Miss Sunshine, is gebaseerd op het gelijknamige boek van Nick Hornby. Met heerlijke rollen voor Rose Byrne, Ethan Hawke en Chris O’Dowd.

di 20 & wo 21 nov | 20.30 uur

Life Itself

Will en Abby zijn gelukkig samen, trouwen en verwachten hun eerste kindje. Maar het leven is onvoorspelbaar. Life Itself gaat over het noodlot, vol humor en liefde met een sterrencast bestaande uit o.a. Olivia Wilde, Samuel L. Jackson, Antonio Banderas en Annette Bening.

di 27 & wo 28 nov | 20.30 uur

De Dirigent

De nieuwe film van Maria Peters, bekend van Sonny Boy en Kruimeltje, speelt zich af in 1926 in Amerika. De geëmigreerde Antonia Brico droomt ervan dirigent te worden, maar die ambitie wordt door niemand serieus genomen.

vr 30 nov | 20.30 uur

A Star Is Born

De aan lager wal geraakte country-ster Jackson (Bradley Cooper) ziet een optreden van Ally (Lady Gaga) en is overdonderd. Ally heeft echter haar droom om door te breken opgegeven. A Star Is Born wordt nu al getipt als grote kanshebber bij de Oscars.


Na de film nog even nagenieten? Bestel dan een High Wine Arrangement!