SHOW & MUSICAL

WAARNA JE MET EEN LACH NAAR HUIS GAAT

De Alex Klaasen Revue

Snowponies - Een 'Merrie' Christmas

Wie eerder naar De Alex Klaasen Revue is geweest weet hoe hilarisch én muzikaal deze voorstelling gaat zijn. Na Showponies 1 en 2 is nu Snowponies - Een Merrie Christmas te zien in Tiel. Met drie koningen die verdacht veel lijken op de Toppers, een clubje ‘woke’ kerstelfen, een vloggende kerstengel en een Duitse kerstmarkt. Alex Klaasen deelt ook nog kerstpakketten uit kookt een achtgangendiner voor de hele zaal. Dit wordt een topavond!

De voorstelling van De Alex Klaasen Revue ontving alleen maar sterrenrecensies: Deze bundeling van talent heeft geleid tot een van de vrolijkste, grappigste, muzikaalste en ja, ook homoseksueelste voorstellingen van dit theaterseizoen. (De Volkskrant ★★★★★) Alex Klaasen toont zich met deze voorstelling een absolute gigant in het entertainment. (Telegraaf ★★★★★)

donderdag 11 november | 20.00 uur

The Sound of Music

Nandi van Beurden, Francis van Broekhuizen & Kilke van Buren

Je leest het goed: onze Tielse Kilke van Buren speelt in de grote musicalproductie The Sound of Music! Samen met Nandi van Beurden (Maria), Francis van Broekhuizen (Moeder Overste) en een steengoede cast staat ze van woensdag 17 t/m zondag 21 november op ons toneel.

Beleef het hartverwarmende verhaal van de familie Von Trapp en verheug je op een heerlijk nostalgisch avontuur. Hoe zat het ook alweer? De rebelse, optimistische Maria neemt je mee op avontuur in de Oostenrijkse bergen. Ze bevrijdt zichzelf van de beklemmende discipline in het klooster en doet vervolgens hetzelfde met de stugge familie Von Trapp. Met haar ontwapenende directheid en speelse kijk op het leven, laat ze de harten van alle Von Trappjes smelten.

Enthousiaste reacties van de pers
"Nandi van Beurden is met haar heldere stem, warme persoonlijkheid, onbesuisde voorkomen en natuurlijke omgang met de kinderen een perfecte Maria." (Trouw ★★★★)
"Prachtig is zang en spel van Francis van Broekhuizen, die een waarlijke Moeder Overste in het klooster speelt." (AD ★★★★)
image
image
image