Rocky Horror Show

donderdag 4 november | 20.00 uur

★★★★

"Bovendien heeft de Hollandse Rocky Horror een topster in huis. Acteur en zanger Sven Ratzke. Je kan je ogen niet van hem afhouden." (AD)

OVER ROCKY HORROR SHOW

Door een lekke band en een onweersbui raken Brad en Janet verstrikt in de wereld van de perverse dokter Frank-N-Furter, zijn blonde supercreatie Rocky en andere opmerkelijke inwoners. Zo ontaardt een stormachtige avond in een regelrechte libidotest, waarbij seksuele escapades vele grenzen doen vervagen. Don't dream it, be it.

De pers is laaiend enthousiast over de voorstelling en schrijft:

"De live band stampt en vocaal zit het, met Ratzke als middelpunt, goed in elkaar. Rocky buldert van het toneel met een aanstekelijke meligheid." (NRC ★★★★)

"Goed nieuws: de muzikale theaterproductie van De Graaf & Cornelissen Entertainment omarmt de extravaganza volop." ( AD ★★★★)

Interview met hoofdrolspeler Sven Ratzke

Wie een lieflijk sprookje met een happy end verwacht komt bedrogen uit - de Rocky Horror Show is een spektakelstuk dat overweldigd, de zaal bij de strot pakt en meesleurt in een bizar muzikaal avontuur. Hoofdrolspeler vertelt over zijn rol.

“Sterker”, zegt hij, “tijdens de repetities riep iemand: ‘Niks meer aan veranderen Sven, je bént hem gewoon.” Niet dat Ratzke een manipulatieve schurk is, integendeel, maar de entertainer weet als geen ander op het podium karakters tot de zijne te maken. “En dit is er zo een.”

image
image
image