MUZIEK


MET EEN VLEUGJE HUMOR

image

Peter van Rooijen: muzikaal, poëtisch én hilarisch

Hoog tijd om Peter van Rooijen te leren kennen! Naast ontroerende en mooie, maakt hij ook idiote en humoristische songs. Recht voor z’n raap en tegelijkertijd poëtisch. Hij combineert country, pop en r&b met cabaretliedjes over milieu, onbetaalde facturen, Gouda, liefde, dood en een bepaalde Amerikaanse schilder...

★★★★
"Als een ware Brel dan wel Shaffy zingt Peter van Rooijen vol plezier en met een passie die uit zijn tenen lijkt te komen"
Telegraaf

Bekijk hieronder een impressie van de voorstelling van Peter van Rooijen.

Van Rooijen is regelmatig te gast bij Spijkers met Koppen op NPO Radio 2. Hij zong daar het hilarische nummer Lockdown-Vet. Een aanrader om even te luisteren!

Win twee vrijkaarten voor Peter van Rooijen!

We gebruiken je e-mailadres om je te laten weten wie de vrijkaarten heeft gewonnen.

Over welke schilder schreef Peter van Rooijen een liedje? Vul je antwoord hieronder in en wie weet win jij de twee vrijkaarten!

Muzikaal cabaret van Veldhuis & Kemper

Veldhuis & Kemper zijn terug met een nieuwe show! Al twintig jaar staan de heren samen op het podium. Je zou dus zeggen dat ze elkaar inmiddels goed kennen. Maar is dat wel zo? Hou dat vast wordt confronterend, grappig en ontroerend, net als hun vorige programma Geloof ons nou maar, dat ze speelden voor een uitverkochte Agnietenhof. De mannen hebben maar één wens: Hou dat vast!

image

The life of a man: Joe Cocker

De Cry me a river band duikt in het rijke oeuvre van de koning van de covers: Joe Cocker. Meer dan vijftig jaar geleden schokte hij de muziekwereld op Woodstock toen hij ‘With a little help from my friends’ van The Beatles veranderde in een kolkende soulvolle song. In deze voorstelling hoor je hits als ‘Summer In The City’, ‘You Are So Beautiful’, ‘You Can Leave Your Hat On’ en ‘Have A Little Faith In Me’ en natuurlijk anekdotes uit het turbulente leven van de wildeman.