Maak je bezoek compleet!

Theaterrestaurant & Borrel Arrangement

Maak je bezoek compleet met een diner of Borrel Arrangement!

Driegangendiner of Filmhap

Elke maand stellen we een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Zo serveren we een proeverijtje van voorgerechtjes, kun je kiezen uit heerlijke hoofdgerechten en serveren we het dessert precies op tijd. Vervolgens kun je ontspannen plaatsnemen in de zaal en genieten van de voorstelling. Op woensdagavond en op donderdag/vrijdag bij de film serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

NIEUW: Borrel Arrangement

Nog even napraten? Reserveer voor woensdag-, donderdag-, vrijdag- of zaterdagavond een borrelarrangement! Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant.

Koken met Sjors

De chefkok van het Theaterrestaurant laat je zien hoe je een heerlijke ceviche van zeebaars maakt. Veel kookplezier en eet smakelijk! Heb je het gerecht gemaakt? Deel dan je foto op social media met #kokenmetsjors!

Ingrediënten voor 4 personen:

4 zeebaarsfilets 150 gr Noorse garnalen 150 gr watermeloen 80 gr komkommer 80 gr crème fraîche 80 gr wortelpuree Zwarte olijfjes Wortellinten Ceviche vocht: 200 ml sushiazijn 200 ml citroensap 200 ml witte wijn Half teentje knoflook Mespuntje sambal