Geniet van...

Klassieke muziek

& Toneel

Topacteurs in toneelstuk van Florian Zeller

Hans Croiset, Anne Wil Blankers e.a. - Het Oog van de Storm woensdag 10 november | 20.00 uur

Florian Zeller regisseert nu de film The Father, maar schrijft ook prachtige theaterteksten. De Vader werd in 2017 gespeeld in de Agnietenhof en nu is Het Oog van de Storm te zien. Met een topcast bestaande uit onder meer Hans Croiset, Anne Wil Blankers en Johanna ter Steege.

Bekijk hieronder de trailer voor een mooie impressie van de voorstelling. Scrol verder voor scènebeelden en meer uitleg over Het Oog van de Storm.

Wat als je vijftig jaar samen bent, niet zonder elkaar wil leven, maar de tijd je inhaalt? De voorstelling Het Oog van de Storm zorgt voor een storm aan gebeurtenissen, waar je als publiek zelf mee aan de slag mag gaan.

“Theater is een plek voor vragen, niet voor antwoorden”, zegt de Franse toneelschrijver Florian Zeller. Hij schreef Het Oog van de Storm (vertaald uit het Franse Avant de s’envoler), een voorstelling die een opeenstapeling van vragen is: wat gebeurt er?

André en Madeleine zijn al meer dan vijftig jaar gelukkig getrouwd. Hij was ooit succesvol schrijver, zij is als toegewijde, sterke vrouw altijd zijn steun en toeverlaat geweest. Ze kunnen zich niet voorstellen om zonder elkaar te leven, maar de tijd haalt hen echter in. André wordt de laatste tijd vergeetachtig en is verward. Hun twee dochters beginnen zich zorgen te maken.

Ruysdael Kwartet

Beethoven & Purcell | zondag 7 november | 12.00 uur

Het Ruysdael kwartet speelde vier jaar geleden nog voor het koninklijk paar. Extra bijzonder dus dat ze dit seizoen te zien zijn in de Zinder Zaal. De violisten Joris van Rijn, Emi Ohi Resnick, Gijs Kramers en cellist Michael Müller spelen een programma rond Beethoven, maar ook de Fantasias van Henry Purcell.

High tea in Zinder Café

Geniet na afloop van een heerlijke high tea in Zinder Café. We serveren lekkere zoete en hartige hapjes en natuurlijk onbeperkt koffie/thee. Vergeet niet te reserveren via 0344 673 573.

image
image
image