za 23 mrt | 20.00 uur

Legendary Albums Live: Bruce Springsteens Born in the USA

Scroll naar beneden voor meer info én een winactie voor vrijkaarten!

Bekijk hier de trailer (mobiel).

LEGENDARISCH ALBUM VERTOLKT IN TWEE UUR DUREND SPEKTAKEL

Na het album van The Dire Straits speelt Legendary Albums Live dit seizoen het album van Bruce Springsteen. The Boss was op de toppen van zijn kunnen, toen hij in 1984 ‘Born In The U.S.A.’ uitbracht. Het legendarische album bevat maar liefst zeven Top 10 hits, zoals het titelnummer, ‘Dancing In The Dark’ en ‘I’m On Fire’.


Erwin Nyhoff en de LA Live Band spelen de plaat in een twee uur durend rockspektakel, inclusief een videopresentatie van Jan Douwe Kroeske.

regie: Winfred van Buren ∙ muzikale leiding en toetsen: Jan-Peter Bast zang en gitaar: Erwin Nyhoff en Wies Kavelaar ∙ gitaar: Rob Winter ∙ saxofoon: Wouter Kiers ∙ drums: Arie den Boer ∙ bas: Marco Dirne

Wat vinden kenners en het publiek?

René: "Voor de vele die hard fans die Springsteen met keihard werken heeft opgebouwd is deze tribute show niets minder dan ‘an opportunity not to be missed’."

.

Coby: "Wat een geweldige band. Het plezier spat eraf. Het was een feestje."

.

Berry: "Geweldige band. (...) The Ghost Of Tom Joad was voor mij één van de hoogtepunten. Al met al een aan te bevelen avondje The Boss."

.

Lies: "Leuke interactie op podium!"

.

Dennis: "Supergaaf optreden. Geweldig gezongen. Verrassende nummers erbij zoals Pink Cadillac en Ghost of Tom Joad, te gekke energieke muzikanten en een hele goede zangeres!"

.

Cor: "Genoten van de goede uitvoeringen van the Boss!"

.

André: "Een aanrader voor iedereen!"

.

Jantine: "Alleen maar lovende woorden voor jullie en een daverend applaus, top avond!"

WIN:

Kaarten voor Legendary Albums Live

We verloten 2 vrijkaarten aan onze Agnietenhof Magazine lezers voor Bruce Springsteens Born in the USA op zaterdag 23 maart!


Hoe doe je mee?

Laat ons vóór 12 maart 2019 weten wat jij hebt met Bruce Springsteen en waarom je graag naar deze show van Legendary Albums Live toe wilt. De winnaar ontvangt op dinsdag 12 maart persoonlijk bericht.


Heb je het al gelezen? In seizoen 19/20 is onze eigen professionele musicalproductie te zien: 'De Nacht van Flipje'.

Een familiemusical vol aanstekelijke liedjes, een groot ensemble, en een hilarisch en ontroerend verhaal, met een grote link naar de stad Tiel en de Betuwe.


Ons 50-jarig jubileum is de aanleiding voor de productie. De voorstelling is eind december 2019 exclusief te zien in Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof in Tiel. De première vindt plaats op vrijdag 20 december 2019.


'De Nacht van Flipje' wordt gemaakt in samenwerking met Homemade Productions. Het script wordt geschreven door Dick van den Heuvel.


Nieuws over 'De Nacht van Flipje' ontvangen? Pas dan je e-mailvoorkeuren aan in Mijn Theater.


naar een idee van: Rachel van der Schaaf
script: Dick van den Heuvel (Musical Award 2018 voor 'Was getekend, Annie MG Schmidt')
muziek: Jeroen Sleyfer ('Expeditie Eiland', muzikaal leider 'The Addams Family')
cast: professionele acteurs en lokaal talent worden na audities vastg
esteld

visual: Luuk Poorthuis