Kom genieten in het Theaterrestaurant

In het Theaterrestaurant start je jouw avond ontspannen en smakelijk! Geniet van de gerechten van onze chef-kok. De menukaart wisselt maandelijks en is geïnspireerd op wat het seizoen op dat moment te bieden heeft. Aan de basis staan pure ingrediënten, duurzaam en dagvers.


Je reserveert het Theaterrestaurant gemakkelijk tegelijk met je theaterkaarten of los via de reserveerpagina.


Wees welkom en eet smakelijk!

TIP: is ons Theaterrestaurant volgeboekt maar wil je vooraf nog snel iets kleins eten? Je kunt ook terecht in Zinder Café! Bijvoorbeeld voor heerlijke erwtensoep, wraps of een boerentosti.

“Een perfect begin van een leuk avondje uit voor een goede prijs. Zeker aan te bevelen.”


“Echt een aanrader. Ook de bediening is uiterst vriendelijk en kundig.”


“Na ochtendfilm geluncht, origineel, voldoende en heerlijk van smaak.”

Openingstijden kassa Agnietenhof

Maandag t/m vrijdag: 12.00 - 16.00 uur

Zaterdag: 14.00 - 16.00 uur


De Agnietenhof is ook altijd een uur voor aanvang van een voorstelling en een half uur voor aanvang van een film geopend.


Theater- en filmkaarten zijn ook verkrijgbaar in Zinder.

Parkeren

Je kunt parkeren in de naastgelegen parkeergarage Westluidense Poort, bij cultuurgebouw Zinder. Camera’s registreren je kenteken bij het in- en uitrijden. Je krijgt dan ook geen kaartje. Tot 01.00 uur kun je de parkeergarage inrijden. Uitrijden kan altijd. Na 22.00 uur parkeer je in Tiel gratis.


Betaalautomaat

Bij terugkomst voer je (na 01.00 uur) je kenteken in op het scherm naast de deur om deze te openen. Vervolgens voer je nogmaals je kenteken in op de blauwe betaalautomaat en krijg je te zien hoeveel je moet betalen. Het is dus belangrijk om je kenteken te onthouden.

Je kunt vanaf 17.30 uur ook vooraf betalen bij de rode parkeerautomaten. Je betaalt een vast bedrag van € 3,50 voor de gehele avond. Betalen kan alleen met een bankpas.


Mobiel parkeren

Voorkom een rij voor de parkeerautomaat en betaal met een mobiel parkeren app! Meld je aan bij apps als ParkMobile of YellowBrick en installeer de app op je telefoon. De parkeertijd start je door te bellen, sms’en of gebruik te maken van de app. De parkeercode is 4002. Vergeet je niet af te melden zodra je de parkeergarage verlaat.