vr 25 & za 26 jan | 20.00 uur

Renée Fokker e.a. - Judas

Scroll naar beneden voor meer info én een winactie voor vrijkaarten!


Bekijk hier de trailer (mobiel).

"Het verhaal van Astrid Holleeder is een beklemmende theaterervaring." (Trouw ★★★★)

'EEN VALSE HOND SLUIT JE OP IN EEN HOK, OF LAAT JE INSLAPEN.'

Dertig jaar lang terroriseert crimineel Willem Holleeder zijn familie. Om dit te stoppen verraden zijn zussen Astrid en Sonja hem en leggen belastende verklaringen tegen hem af. Het komt hen duur te staan. Vanuit de gevangenis regelt hun broer hun liquidatie. In 2016 schrijft Astrid Holleeder haar verhaal op. Als testament, omdat ze niet weet of ze er morgen nog is. In Judas schetst ze een portret van het gezin waarin ze opgroeit, de dagelijkse angst waarmee ze leven, en hoe ze zich uiteindelijk verzet en haar eigen broer verraadt.

Vanaf nu staat Judas in het theater. Deze psychologische theaterthriller wordt verteld vanuit het perspectief van de vier vrouwelijke omstanders van Holleeder: zijn twee zussen, moeder en nichtje. Deze aangrijpende voorstelling laat zien hoe het is als je leven dagelijks wordt beheerst door angst. En hoeveel moed ervoor nodig is om die angst te trotseren.


Ondanks de bedreigende situatie waarin ze zich bevindt, werkt Astrid Holleeder actief mee aan de totstandkoming van deze voorstelling. Met Renée Fokker, die Astrid speelt, Margo Dames, Trudy de Jong en Eva van de Wijdeven

Inleiding: reserveren vanaf nu mogelijk

Voorafgaand aan de voorstelling krijg je unieke informatie over de Holleeders. Want hoe is het boek Judas ontstaan? En welke gevolgen heeft de verschijning van het boek voor Astrid?


Tevens wordt je geheugen opgefrist. Waarvoor is Willem Holleeder veroordeeld en wie was nou precies Willem Endstra? Informatie die je niet wilt missen.


Reserveer de inleiding tegelijk met je kaartje voor de voorstelling of via de losse reserveerpagina.

"Spanning tot aan de achterste rij." (Theaterkrant ★★★★)


"Beklemmende atmosfeer in actueel toneelstuk JUDAS." (AD ★★★★)

WIN:

Kaarten voor JUDAS

We verloten twee vrijkaarten aan onze Agnietenhof Magazine lezers voor Judas op zaterdag 26 januari!


Hoe doe je mee?

Laat ons vóór 11 januari 2018 weten waarom jij graag naar Judas toe wilt. De winnaar ontvangt op vrijdag 11 januari persoonlijk bericht.