In januari is er weer vanalles te beleven in de Agnietenhof! Lees hieronder meer over voorstellingen die deze maand te zien zijn.


Ook vind je hieronder alle bijboekingen van afgelopen week op een rij, zoals Peter Pannekoek en OG3NE!

wo 23 jan | 20.00 uur

Doldwaze avond met de Powervrouwen!

Cola bij het ontbijt, kattenfilmpjes, de Spice Girls, Keeping up with the Kardashians; allemaal hebben we onze Guilty Pleasures, die het leven stiekem een stuk vrolijker en rijker maken. Dus wat is er nou leuker dan een avondje theater vol Guilty Pleasures? De Powervrouwen bezorgen jou hét ultieme vriendinnenuitje!

vr 4 jan | 20.00 uur


Ontroerende monoloog Jack Wouterse

Jack Wouterse staat in de theaters met De Laatste, een bijzondere monoloog waarvoor hij zelf aan de slag ging met decor, regie, spel, muziek... Vrijwel alles eigenlijk.


Hij ontving dan ook prachtige recensies voor zijn tragikomedie, waarmee hij op vrijdag 4 januari naar de Agnietenhof komt.

"(...) ontroerende, authentieke monoloog." (NRC ★★★★)


"In vervreemdend en ontroerend theater laat Jack Wouterse zien wat een geweldige acteur hij is." (Volkskrant ★★★★)

wo 2 & do 3 jan | 20.00 uur

Gierend het nieuwe jaar in met Jon van Eerd

Jon van Eerd, de meester van de lach, is terug! Hij combineert in zijn nieuwe stuk weer dwaze verwikkelingen en gierende dialogen met heerlijke shownummers. In deze muzikale komedie wordt Charley gedwongen zich voor te doen als een charmante tante om twee jonge stellen uit de brand te helpen. Al snel komt hij erachter dat hij niet voor het vrouw zijn in de wieg is gelegd...


"Als hoofdrolspeler is Jon van Eerd onweerstaanbaar. (...) musical zoals musical is bedoeld, waarbij spel en zang volledig in balans zijn." (AD ★★★★★)


“Briljant!” (de Telegraaf ★★★★)

za 12 jan | 20.00 uur


Prachtig concert celliste Quirine Viersen & Het Gelders Orkest

“Ze speelt met het grootste gemak, evenwichtig, plezierig, soms zelfs terloops.”

Een prachtige typering van Quirine Viersen, Nederlands meest fijnzinnige celliste, over haar interpretatie van Bachs cellosuites. Een deel daarvan speelt ze deze avond met Het Gelders Orkest, maar ze laat ook horen wat haar cello nog meer kan.


Tip: lees ons nieuwe Klassiek Magazine van januari!

za 19 & zo 20 jan | diverse tijden

Meneer Monster MANIA

Meneer Monster MANIA!


Een heel weekend vol met voorstellingen van Meneer Monster en leuke randactiviteiten.


Te zien zijn De Gruffalo (4-8 jr), De Waanzinnige Boomhut (5-9 jr) en de gloednieuwe voorstelling De Rovers (4-8 jr). Kom ook!

BIJBOEKINGEN

In één week tijd heeft Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof maar liefst vier voorstellingen bijgeboekt. Voor het eerst komen OG3NE en Peter Pannekoek naar Tiel. Daarnaast komt Edwin Evers Band op veler verzoek terug naar de Agnietenhof na een geslaagd concert in november en staat Patrick Laureij in oktober 2019 een tweede keer op de planken met Nederlands Hoop. De kaartverkoop voor alle bijboekingen is gestart.


Lees meer >

Mails over bijboekingen en andere voorstellingen van de Agnietenhof ontvangen? Zorg dat jouw communicatievoorkeuren in Mijn Theater goed staan om niets te hoeven missen!